Jane Fonda suferă de cancer! Anunțul legendarei actrițe: «Este o situație dureroasă»

Ultima actualizare:

Jane Fonda, 84 de ani, a anunțat pe contul ei de socializare că suferă de cancer. Actrița a mărturisit că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic și că a început deja chimioterapia. Legendara vedetă de la Hollywood a criticat dur sistemul sanitar din SUA, denunțând inegalitatea socială, în ceea ce privește accesul la tratament. 

1 jane fonda shutterstock 1677526555 jpg jpeg

Jane Fonda a dat o veste care i-a întristat profund pe fanii ei din întreaga lume. Artista a mărturisit pe contul ei de socializare că suferă de cancer, dar că în același timp, este o formă tratabilă și se simte norocoasă că are acces la cea mai bună îngrijire medicală, datorită statutului ei. Fonda a menționat că a început deja tratamentul de chimioterapie și este încrezătoare că totul va decurge bine. 

Citește și: Mama lui Jane Fonda a murit după ce Henry Fonda, care avea o amantă de 20 de ani, i-a cerut divorţul. De ce s-a învinovăţit celebra actriţă

«Mulți cetățeni nu au acces la îngrijire medicală»

Totuși, actrița nu a ratat ocazia de a critica sistemul de sănătate din SUA și a adresat problema accesului la tratament pentru persoanele cu venituri modeste. De asemenea, Fonda a mai adus în discuție și cauzele care contribuie la dezvoltarea cancerului, cum ar fi poluarea generată de combustibili. 

Vezi și: Jane Fonda este formidabilă! Cum își umple timpul petrecut acasă actrița de 83 de ani?

«Sunt norocoasă pentru că am asigurare de sănătate și acces la cei mai buni medici și tratamente. Îmi dau seama că sunt privilegiată în această privință și este o situație dureroasă. Fac chimioterapie de 6 luni și mă descurc destul de bine cu tratamentele. 

Află și: Jane Fonda s-a căsătorit cu Tom Hayden la doar trei zile după despărţirea de Roger Vadim. Cum s-a stins povestea lor de amor

Aproape fiecare familie din America a trebuit să se confrunte cu cancerul la un moment dat și mulți cetățeni nu au acces la îngrijirea medicală de calitate pe care o primesc eu, iar acest lucru nu este corect.» a afirmat Jane Fonda pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net