Addison Rae, fără sutien pe covorul roșu! A purtat o rochie transparentă

5 decembrie 2023 14:57   Vedete internaționale

Ce apariție! Addison Rae (23 de ani) a întors toate privirile, la Academy Museum Gala, care a avut loc în Los Angeles, zilele trecute. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 15 milioane de dolari, a făcut furori într-o rochie transparentă cu paiete, confecționată din dantelă neagră, cu un decupaj generos în zona bustului.

Frumoasa blondă nu a purtat sutien la această ținută semnată de Roberto Cavalli, iar lenjeria intimă asortată a fost lăsată la vedere. Rochia tip sirenă i-a scos în evidență formele, iar Addison a optat să nu poarte bijuterii -- îmbrăcămintea fiind deja destul strălucitoare. Părul și l-a coafat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul natural.

Addison Rae, celebră datorită unor clipuri virale de pe Tik Tok

Addison Rae a devenit celebră în 2019 dansând pe diverse melodii cunoscute, pe Tik Tok, contul ei fiind urmărit de 88 de milioane de oameni. Rae a strâns o mulțime de fani și a devenit între timp și actriță, apărând în filmul „Thanksgiving”. De asemenea, ea și-a lansat propriul parfum, o marcă de cosmetice și a cochetat și cu muzica, lansând prima ei melodiae, intitulată „Obsessed”.

În 2021, ea a fost pe lista Forbes „30 Under 30” a a influencerilor de pe rețelelor sociale care au devenit faimoși într-un timp destul de scurt. Pe lângă faptul că a cucerit TikTok, ea este considerată și un etalon de stil pentru adolescentele și tinerele din întreaga lume.

Datorită faptului că are o mulțime de fani, Addison Rae a semnat și contracte de sponsorizare cu mărci importante, inclusiv Adidas, Reebok, L’Oréal, Hollister și American Eagle.

În 2019, Addison Rae s-a mutat din Louisiana în Los Angeles, după care s-a alăturat The Hype House – un grup de influenceri TikTok care conviețuiesc și creează conținut împreună, în aceeași vilă.

Mai multe