Rita Ora a purtat o rochie cu vedere la sâni! Imagini incendiare

Rita Ora (33 de ani) a întors toate privirile la o petrecere organizată de revista Vogue, în Londra. Artista britanică a purtat o rochie neobișnuită de culoare neagră, extrem de transparentă, lăsând puțin loc imaginației.

Rita Ora, într-o rochie neagră și transparentă, la petrecerea VOGUE
Rita Ora a purtat o rochie transparentă (Foto: GettyImages)

Rita Ora a venit pe covorul roșu fără sutien, iar sânii i-au fost acoperiți doar de florile din plastic, aplicate strategic pe ținuta provocatoare. Rochia a avut și un guler uriaș, care i-a acoperit gura și nasul. Rita, care se laudă cu o avere de 30 de milioane de dolari, nu a fost deloc deranjată că i s-au văzut chiloții tanga de culoare bej, iar fotografii prezenți la eveniment au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile.

Rita Ora s-a căsătorit în urmă cu un an cu regizorul neozeelandez Taika Waititi (48 de ani). Cei doi se înțeleg de minune, deși au o diferență de vârstă de 15 ani.

Rita Ora are o siluetă fără cusur (Foto: GettyImages)
Rita Ora are o siluetă fără cusur (Foto: GettyImages)

Secretul siluetei Ritei Ora

Rita Ora mănâncă mult, dar foarte sănătos . „Poți să mănânci destul de mult atâta timp cât faci mișcare”, a afirmat ea în urmă cu trei ani. Vedeta a explica că nu este adepta dietelor stricte, pentru că nu funcționează pentru ea.

La micul dejun, Rita Ora mănâncă două ouă fierte, sparanghel și o jumătate de cană de musli cu lapte de migdale. „La prânz, consum pui sau pește cu legume, iar la cină îmi place să mănânc mult pește cu legume și jumătate de cartof. Plus gustări, desigur”, a explicat ea. Rita Ora a dezvăluit, însă, că nu mai pune gura pe pâine de ani buni și susține că evită complet zahărul.

Eu nu mă înfometez. Obișnuiam să o fac, dar mi-am dat seama că mâncatul nu este însă problema. Este vorba despre ceea ce are nevoie corpul tău, iar corpul fiecăruia este diferit”, a mai spus vedeta britanică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net