Soția actorului George Clooney, apariții spectaculoase la Festivalul de Film de la Veneția. Ținutele cu care i-a cucerit pe toți. FOTO

4 septembrie 2024 11:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

 Amal Clooney a fost alături de soțul ei până în ultima clipă, la premiera filmului „Wolfs”. Vedeta a avut câteva apariții spectaculoase în cadrul Festivalului de la Veneția 2024, acolo unde a făcut furori cu ținutele sale. 

Amal Clooney, ținute de vis la Festivalul de la Veneția

Amal și George Clooney trăiesc o poveste de dragoste incomparabilă, de mai bine de 2 ani. Avocata a ținut să își însoțească partenerul la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, acolo unde a purtat mai multe ținute de gală. Una dintre ținute a fost compusă dintr-o salopetă portocalie, cu un guler fals la gât și o centură care atârna din spate până în zona coapselor.

De asemenea, vedeta de la Hollywood, în vârstă de 46 de ani, a purtat o pereche de sandale cu bretele argintii și a accesorizat întregul outfit cu o geantă albă de la marele brand, Prada. La rândul său, George, în vârstă de 63 de ani, a purtat un tricou bleumarin și o pereche de pantaloni în nuanțe gri cu mocasini.

Tot în cadrul Festivalului de Film, Amal Clooney a purtat o rochie galbenă și o pălărie de soare, alături de o pereche de tocuri de culoare bej. Mai târziu, aceasta s-a schimbat într-o rochie neagră elegantă și lejeră, iar ulterior a ales să poarte o rochie în stil sirenă, croită cu franjuri și numită de designeri „furtuna luminoasă”.

Așadar, la premiera filmului „Wolfs”, cuplul Clooney a defilat fermecător pe covorul roșu. Mai mult, în cadrul marelui eveniment, cei doi s-au întâlnit cu Ines Ramon și Brad Pitt, care la rândul lor au făcut furori prin aparițiile grandioase.

A primit premiul de onoare la Festivalul de Film

Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalul de Film, potrivit people.com. Soția lui George s-a fotografiat împreună cu alesul inimii ei la Premiile DVF de la Veneția. De asemenea, avocata a primit distincția DVF Leadership Award împreună cu alte 4 femei.

Pe lângă faptul că mereu a dat dovadă de eleganță și rafinament, Amal s-a arătat și o femeie inteligentă. Vedeta este avocată pentru drepturile omului și este recunoscută de oameni din toată lumea pentru activitatea sa.

Mai multe