Angelina Jolie se simte singură: „Nu vreau să intru în amănunte”

28 octombrie 2024 15:08   Vedete internaționale

Angelina Jolie (49 de ani) a spus că are în comun singurătatea cu Maria Callas, cântăreața de operă pe care o interpretează în noul ei film, „Maria”.

Angelina Jolie nu se poate despărți ușor de acest rol

Angelina Jolie a precizat că împărtășește o „oarecare singurătate” cu Maria Callas, care vine din faptul că este o persoană dedicată pe deplin carierei sale.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta pentru că este prea personal, dar există cu siguranță o singurătate și o etică a muncii pe care o avem în comun. Sunt o persoană imperfectă, dar muncesc foarte mult și ea facea la fel. (...) Când joci personaje reale, ele rămân cu tine pentru totdeauna. Simt că o cunosc acum, de parcă ar fi sora mea”, a mărturisit actrița, citată de revista americană People.

Jolie a explicat, de asemenea, că nu știe dacă ea sau Callas s-ar vedea pe ele însele „ca orice altceva decât niște interprete sau niște muncitoare care au ceva specific de făcut” și a subliniat că amândouă ar fi „probabil foarte dure cu noi însene”.

Drama este regizată de Pablo Larraín, care anterior a regizat filmele Jackie și Spencer. Poveste o urmărește pe „soprana americano-greacă în timp ce se retrage la Paris după o viață tumultuoasă în ochii publicului”. În film mai joacă Kodi Smit-McPhee, Alba Rohrwacher, Pierfrancesco Favino și Valeria Golino. Callas a murit la Paris în 1977, în urma unui atac de cord, la vârsta de 53 de ani.

Angelina Jolie se iubește cu un bărbat mai tânăr?

În ultima vreme, s-a zvonit că Angelina Jolie ar fi într-o relație cu rapperul britanic Akala (40 de ani). Cei doi au fost văzuți recent la o petrecere în New York, organizată de actriță și de compania ei, Atelier Jolie. Angelina Jolie a apărut în public de mai multe ori cu Akala, însă nu au confirmat încă relația.

Mai multe