Femeia pe care Angelina Jolie a iubit-o nebunește. A fost infidelă multor bărbați, dar fidelă unei singure femei: „M-aș fi căsătorit cu ea”

Angelina Jolie a avut o viață amoroasă extrem de tumultoasă, însă plină de povești interesante. În prezent este una dintre cele mai iubite actrițe din lume, iar fanii săi o pot vedea într-un nou rol, intertretând-o pe Maria Callas. Puțini știu însă că marea actriță lea fost infidelă multor bărbați din viața sa, însă a iubit nebunește o femeie. Este vorba despre Jenny Shimizu, cu orugini japoneze, actriță și super model pentru Calvin Klein.

Femeia pe care Angelina Jolie a iubit-o nebunește
Femeia pe care Angelina Jolie a iubit-o nebunește

Femeia pe care Angelina Jolie a iubit-o nebunește

În vârstă de 49 de ani, Angelina Jolie a avut parte de mai multe povești frumoase de dragoste încă din anii 1990. Printre ele se numără, bineînțeles, lunga relație cu Brad Pitt, tatăl celor șase copii ai săi, cu care se află în război de ceva vreme. Deși cea mai frumoasă poveste de dragoste a sa s-a încheiat în 2019, Angelina Jolie s-a bucurat și de alte iubiri. A fost căsătorită cu actorul britanic Jonny Lee Miller în anii 1990, ulterior a avut și o relație lungă cu Billy Bob Thornton, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea. Deși majoritatea relațiilor sale au fost cu bărbați, frumoasa brunetă este sensibilă și la farmecele femeilor.

angelina jolie jenny jpg jpeg

În 1996, în timp ce se afla pe platoul de filmare al peliculei Foxfire, Angelina Jolie a cunoscut-o pe Jenny Shimizu, actriță și supermodel american, în prezent în vârstă de 57 de ani. A fost dragoste la prima vedere, după cum a explicat ulterior Jolie în revista Girlfriend. „M-am îndrăgostit de ea în momentul în care am văzut-o. M-aș fi căsătorit cu ea dacă nu m-aș fi căsătorit cu soțul meu”, spunea în ciuda relației destul de scurte care le-a legat pe cele două femei. Au fost însă împreună doar câțiva ani, până în anul 2000.

Angelina a mai povestit într-un interviu televizat că dragostea pentru Jenny a lovit-o brusc și că a fot surprinsă să aibă aceste sentimente pentru ea.

Am fost surprinsă pentru că dintr-o dată am avut aceste sentimente pe care până atunci le avusesem doar pentru bărbați. Și le aveam pentru ea”, a povestit actrița.

image

Angelina Jolie, infidelă bărbaților din viața sa

Totodată și Jenny a vorbit despre relația lor și a povestit că Angelina le-a fost infidelă mai multor bărbați din viața sa.

Nu vreau să par altfel decât sunt, dar, în trecut, ori de câte ori suna Angelina lăsam tot şi mă întâlneam cu ea oriunde în lume. Eu şi Angelina am avut o prietenie frumoasă, care a durat mulţi ani. Mă vedeam cu ea în timp ce ea avea alte relaţii – ea e genul acesta de persoană, deschisă şi minunată”, a declarat Jenny Shimizu în 2011. În prezent Jenny este căsătorită cu o femeie de afaceri pe nume Michelle Harper. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net