Au rămas doar silicoanele de ea! Tori Spelling a slăbit enorm după divorț

4 iulie 2024 14:31   Vedete internaționale

Tori Spelling (51 de ani) a slăbit enorm în ultima vreme. Inițial, fanii ei au crezut că de vină a fost divorțul dureros de Dean McDermott, după 18 ani de mariaj. Cu toate acestea, Donna din „Beverly Hills” 90210 a recunoscut recent că a folosit deja celebrul Ozempic.

Acest medicament destinat bolnavilor de diabet a ajuns să fie utilizat de foarte multe vedete de la Hollywood. „Am încercat Ozempic și nu a funcționat prea bine pentru mine. Așa că am mers pe Mounjaro, care a făcut șmecheria și chiar am slăbit”, a explicat Tori Spelling, în podcastul ei intitulat misSPELLING. Mounjaro este o marcă de tirzepatidă, care este, de asemenea, utilizată pentru a reduce pofta de mâncare la pacienții cu diabet. Spelling afirma că acum că „toată lumea recunoaște” că ia medicamente pentru slăbit, ea nu se mai simte „rușinată” să-și împărtășească experiența.

Tori Spelling are 5 copii

Tory Spelling a fost surprinsă zilele trecute la plajă, în Malibu, într-un costum de baie de culoare verde neon. Vedeta a ajuns atât de slabă încât i se văd coastele. Tori Spelling este mama a cinci copii, Liam (17 ani), Stella (16 ani), Hattie (12 ani), Finn (11 ani) și Beau (7 ani).

După ce s-a despărțit de Dean, ea s-a mutat cu chirie alături de cei mici. În urmă cu câteva luni, Spelling a declarat că mariajul ei nu a mai fost la fel după ce a devenit mamă și că partenerul ei de viață și-a schimbat comportamentul față de ea. „Cu mare tristețe și cu durere în suflet, după 18 ani împreună și 5 copii minunați, Tori și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie!”, a anunțat Dean McDermott în iunie 2023.

Mai multe