Tori Spelling, adică Donna din Beverly Hills, internată în spital, în Ajun de Crăciun

Încă o veste tristă pentru fanii serialului Beverly Hills. Tori Spelling, 49 de ani, actrița care o interpreta pe Donna, a ajuns la spital în Ajunul Crăciunului.

Tori Spelling are 49 de ani
Tori Spelling are 49 de ani

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Tori Spelling a vorbit despre problemele ei de sănătate, care i-au stricat planurile de sărbători.

Vedeta a menționat faptul că se confruntă cu probleme respiratorii, hipertensiune și o amețeală intensă. Disconfortul crescut a determinat-o pe celebra actiță care o interpreta pe Donna, în serialul de succes al anilor 90, Bevenrly Hills, să apeleze la ajutorul medicilor. Ajunsă la spital, unul dintre primele rezultate ale examinărilor a indicat o concentrație foarte scăzută de oxigen în sânge.

Actrița a spus că a ajuns în această situație, din cauza faptului că este dependentă de muncă, implicarea totală orientând-o spre epuizare. Întrucât medicii au decis că va avea nevoie de mai multe analize, Tori Spelling, cunoscută și din comedia „Scary Movie 2”, a rămas internată, chiar în Ajun de Crăciun. Tri Spelling este fiica celebrului producător Aaron Spelling. Actrița este măritată cu Dean Mc Dermott, cei doi având nici mai mult, nici mai puțin de cinci copii.

Fanii serialului Beverly Hills au motive întemeiate să fie îngrijorați. În vara acestui an, doi actori din distribuția celebrei serii au murit, în mai puțin de o lună de zile. Actorul Joe E. Tata interpreta rolul lui Nat, proprietarul restaurantului „Peach Pit”, în distribuția înfrăgitului serial, din anii 90, Beverly Hills 90210.  Kelly Tata, fiica actorului, a anunțat decesul acestuia, la 85 de ani, joi, 25 august, printr-un comunicat: „Sunt devastată să vă anunț că tatăl meu, Joe E. Tata, a murit liniștit noaptea trecută. Tatăl meu și cu mine suntem veșnic recunoscători pentru dragostea și sprijinul familiei, prietenilor și fanilor”.

La începutul lunii august murise, la 64 de ani, Denise Yvonne Dowse. Actrița a interpretat-o pe Yvonne Teasley, în Beverly Hills 90210. Aceasta era directoarea adjunctă a liceului West Beverly Hills, unde învățau presonajele principale din seria televizată. Fanii „Beverly Hills 90210” au fost devastați în urmă cu trei ani, când Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan a murit, la 52 de ani.

În februarie 2019, acesta suferise un accident vascular cerebral în timp ce se afla în domiciliul său din Los Angeles. El a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au putut face prea multe. Tragedia s-a petrecut chiar în perioada în care postul de televiziune Fox a anunțat că urma să reia filmările pentru serialul „Beverly Hills 90210”, ecranizare care i-a adus faima actorului.

În 2020, când avea 48 de ani, Shannen Doherty a dezvăluit că, după ce s-a luptat cu cancerul la sân între 2015 şi 2017, boala a revenit. După „Beverly Hills 90210”, cariera lui Jason Presley, adică Brandon Walsh, a luat-o la vale. A căzut în patima alcoolului, iar în 1999 a intrat cu maşina într-o cabină telefonică. În 2002, a văzut moartea cu ochii, în timpul unei curse de maşini. În 2005 s-a căsătorit cu Naomi Lowde, care i-a dăruit doi copii: Ava,12 ani, şi Dashiell, 10 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net