Alina Vidican l-a iertat pe Borcea! Milionarul, Crăciun în România cu toată ”grădinița”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! publică un interviu în exclusivitate cu Valentina Pelinel, care ne povestește că viața ei de familie este perfectă, iar anul acesta petrece Crăciunul cu toată ”grădinița” de copii prezentă.

Valentina Pelinel a dezvăluit că cei doi copii pe care Cristi Borcea îi are cu Alina Vidican au venit în țară, iar sărbătorile le petrec împreună, semn că foștii soți au îngropat securea războiului.

Valentina Pelinel, ajutată de bone, dar și de Cristi Borcea!

Cum te descurci acasă, ai o grădiniță acasă...

Am o mini grădiniță acasă, da, dar mai scap uneori, pentru că ei au grădinița, au opționalele, dar îi văd după. 

Ai bone, te ajută cineva?

Altfel cum aș putea să ies? Da, avem bone, ajutor, avem ajutor

Dar cum vă împărțiți? Seara, dacă vrei să pleci undeva, te ajută Cristi, aveți și bonă internă?

Ne descurcăm, cum v-am zis, avem bone, ajutor. Dar ne descurcăm, ne împărțim bine.

Cum te descurci cu afacerile familiei, că ești și cu cei mici ...

Având ajutoare și fiind o fire extrem de organizată, mă descurc bine.

Ai avut un moment în care să simți poate clachezi, că nu mai poți, că ești obosită?

În viața fiecăruia sunt momente în care te simți așa, dar astea sunt normale. 

Cum te aduni în situații de genul?

Vezi copiii râzând, făcând o glumă, pocind două cuvinte, ce-ți mai trebuie?

Unde mergeți de sărbători?

O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta.

Ce îți dorești de aceste sărbători?

Știi cum e, de când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte. 

Dar ai o amintire din vremea copilăriei tale?

Da, când mi-am văzut părinții că pun cadoul sub brad, iar apoi mi-au zis că a venit Moșul, iar de atunci am descoperit că ei sunt Moșul. A fost așa, ca o trădare. Nu s-au ascuns bine. Am și acum imaginea în cap.

Ce îți dorești pentru anul viitor?

Nu-mi doresc ceva anume, toti zicem să fie un an mai bun. îmi doresc să fie bine, să fim sănătoși, să fier copiii bine. Să ne iasă toate bine. Să curgă totul lin.

Cristi Borcea are un imperiu: o familie armonioasă și fericită!

Așadar, de câteva zile, în casa milionarului Cristi Borcea este sărbătoare mare, căci Gloria și George, cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, sunt alături de el. Cei mici au venit să vadă zăpada, iar mama lor i-a lăsat.

Ce-i drept, între timișoreancă și fostul șef de la Dinamo nu mai există nicio răfuială. A fost nevoie să treacă ceva timp, însă, iată, lucrurile au luat-o pe un făgaș sănătos. Până la urmă, numai Cristi Borcea știe cum să-și împace fostele neveste, care nu doar că i-au oferit copii fără număr, dar se și ocupă de afaceri împreună.

Milionarul are trei copii cu Mihaela Borcea: Patrik, Mellisa și Michael Angelo, o fată de 16 ani, Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu, iar cu Alina Vidican pe Gloria și George. Din relația cu Valentina Pelinel are trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira.

Melissa Borcea (stanga, Valentina Pelinel și gemenele, Cristi Borcea, Gloria (foto jos) și Carolyn
Melissa Borcea (stanga, Valentina Pelinel și gemenele, Cristi Borcea, Gloria (foto jos) și Carolyn

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, însă în timpul relației cu prima soție a avut relații cu avocata Simona Voiculescu, dar și cu Alina Vidican. După ce s-a despărțit de avocată, dar și de soția Mihaela, fostul șef de la Dinamo s-a căsătorit cu timișoreanca Alina, iar la nuntă au fost nași Gigi Becali și soția lui, Luminița.

După ce milionarul a intrat la închisoare, probabil și pentru că greutățile îl apăsau, fiind prieten cu Valentina Pelinel, cei doi au început să vorbească des. Între timp, ea s-a despărțit de Cristian Boureanu, după care, îndrăgostită până peste cap, s-a cuplat cu Cristi Borcea, deși acesta se afla în spatele gratiilor. 

Dragostea a fost mai mare decât orice obstacol, așa că cei doi au rezistat și, iată, sunt în continuare împreună. Cristi Borcea a trecut prin multe nebuloase, a iubit, a lăsat, a făcut copii, nouă în total, însă niciodată nu și-a neglijat familia. Chiar și despărțit de fostele soții sau amante, milionarul a avut grijă de toată lumea. 

Fostul șef de la Dinamo, acum în vârstă de 52 de ani, privește victorios către viitor, cu adevărat fericit acum, în brațele Valentinei Pelinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net