Bella Hadid, aproape goală pe podium! Rochia i-a fost pictată direct pe corp, cu spray-ul

3 octombrie 2022 14:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bella Hadid a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris 2022. Supermodelul a defilat într-o rochie care i-a fost pictată direct pe corp, pe scenă. Ținuta reprezintă o adevarătă inovație.

În vârstă de 25 de ani, vedeta din SUA a urcat pe podium în bikini. Ulterior, câteva minute mai târziu, supermodelul a defilat într-o rochie care i-a fost creată cu ajutorul unui aerograf, conform Adevărul.

Vezi și: Surorile Gigi și Bella Hadid, goale pentru Versace!

Cei prezenți în sala unde a fost organizată Săptămâna Modei de la Paris 2022 au rămas fără cuvinte. Rochia inovatoare în care a defilat Bella Hadid a fost creată de casa de modă Coperni, potrivit vogue.co.uk.

Poate te interesează: Apariţie spectaculoasă a supermodelului Bella Hadid la Festivalul de Film de la Cannes

Bella Hadid, moment răvășitor la Paris

Momentul cu Bella Hadid în rolul principal i-a uimit pe cei prezenți la defilare. Ceea ce părea să fie vopsea albă este, de fapt, Fabrican, o „țesătură unică cu spray-on“.

Pe măsură ce sprayul era aplicat pe trupul frumoase americance, acesta se transforma într-o peliculă elastică, iar în câteva clipe a luat forma unei rochii. Ulterior, a mai fost devoie de doar câteva tăieturi de foarfecă pentru ca ținuta să fie gata. 

Poate te interesează: Bella Hadid şi-a ţinut secretă relaţia. Vedeta se iubește cu nepotul unui actor celebru, care este cu 4 ani mai mic decât ea

Desigenerii inovatori ai casei pariziene Coperni sunt Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant. Cei doi creatori, care s-au căsătorit anul trecut pe o insulă retrasă din Grecia, au combinat mai mult ca niciodată tehnologia și moda pentru evenimentul de gală de la Paris.

Spectacolul s-a sesfășurat la Musée des Arts et Métiers din Paris, iar în cadrul show-ului a fost prezentat un amestec de momente vestimentare, de la ținute inspirate din secolul al XIX-lea, până la elemente împrumutate din jocul Roblox, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe