Bianca Censori, soția lui Kanye West, s-a pozat goală! Imagini interzise minorilor

18 mai 2023 14:07   Vedete internaționale

Noua soție a lui Kanye West (45 de ani), Bianca Censori (28 de ani), s-a pozat goală, purtând doar tocuri și bandă adezivă neagră, pentru a-și acoperi zonele private.

Bianca Censori, „îmbrăcată” doar cu bandă adezivă

 Arhitecta de origine australiană– care se zvonește că s-a căsătorit cu West, în luna ianuarie a acestui an, într-o ceremonie fără caracter– arată incredibil de bine și pozează adesea în ipostaze provocatoare, spre deliciul fanilor ei.

Censori a fost inițial angajată de Kanye West pentru a fi designerul arhitectural al brandului său, Yeezy, în 2020, pe vremea când el era încă însurat cu Kim Kardashian (42 de ani), mama copiilor lui - North (9 ani), Chicago (5 ani), Saint (7 ani) și Psalm (4 ani). Bianca Censori este prietenă bună cu fosta iubită a lui Kanye, actrița Julia Fox, cele două afișându-și public prietenia prin comentarii siropoase pe Instagram, potrivit revistei americane Page Six.

Se știu prea puține despre soția lui Kanye West, care până acum nu a mai fost în lumina reflectoarelor.

Potrivit contului său LinkedIn, ea a urmat Universitatea din Australia, obținând atât o diplomă de licență, cât și un master în arhitectură. Înainte de a lucra pentru Yeezy, a fost studentă arhitect la DP Toscano Architects din Australia; s-a alăturat lui Yeezy ca designer de arhitectură în 2020. Când a apărut prima știre la începutul acestui an că cei doi se iubesc, fanii s-au grăbit să sublinieze asemănarea ei cu fosta soție Kim Kardashian.

În timp ce Bianca se poate lăuda cu un tip de corp similar, se pare că a făcut un efort pentru a-și diferenția asemănarea fizică de fosta soție a rapperului și mama celor patru copii ai săi. Designerul și-a tuns recent părul și s-a vopsit blondă.

Mai multe