Bill Gates are Covid-19! Primele declarații ale mogulului Microsoft

11 mai 2022 13:44   Vedete internaționale

Bill Gates a fost diagnosticat cu Covid-19, iar marele șef al Microsoft a făcut anunțul în stilul său caracteristic, adică pe rețelele de socializare. 

Bill Gates, 66 ani, a contactat Coronavirus, însă acest diagnostic nu-l sperie de fel pe directorul Microsoft, care a făcut anunțul pe Twitter. 

Citește și Recomandările lui Bill Gates în materie de căsnicie. Ce a spus despre fosta soție

Șeful Microsoft se declară recunoscător că a făcut schema completă de vaccinare și boosterul și și-a asigurat fanii că este vorba doar de o formă ușoară, care nu l-a afectat prea mult. Gates a mai adăugat că are parte de cele mai bune îngrijiri medicale și că la acest moment se află în autoizolare. 

Bill Gates a înșelat-o pe soția sa cu o angajată

Bill  Gates a trecut printr-un divorț dureros de soția sa, Melinda, 57 de ani, după un mariaj care a durat 27 de ani. Fosta soție a lui Gates a decis să pună capăt mariajului, anul trecut, în urma unor dovezi copleșitoare, care confirmau că directorul Microsoft a înșelat-o, cu o angajată, în urmă cu 20 de ani. 

Miliardarul a fost extrem de afectat de divorțul de femeia care i-a fost alături mai mult de două decenii și care i-a dăruit trei copii, Jennifer Katharine, de 25 de ani, Rory John, de 22 de ani, Phoebe Adele, de 19 ani.

Bill Gates a decis să dărâme casa în care locuit alături de soție

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, deținătorul unei averi fulminante de 134,1 miliarde de dolari, a suferit enorm din cauza divorțului, așa că a decis să dărâme vila de lux, în care a locuit cu fosta sa soție. 

 Șeful Microsoft a decis să demoleze complet casa de pe malul Oceanului Pacific, unde a petrecut mai multe momente frumoase alături de Melinda, și să construiască o locuință nouă.

Citește și Bill Gates, despre Omicron: «Posibil să intrăm în cea mai gravă parte a pandemiei»

Gates are planuri mari pentru această vilă, care va include şase dormitoare, patru băi, piscină de sticlă și un şemineu. La acest lux exorbitant se adaugă și o priveliște unică asupra Oceanului Pacific. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe