Britney Spears, gravidă şi rebelă. Imaginile nud care au stârnit controverse. „Nu e normal”

10 mai 2022 12:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce a scăpat de sub tutela tatălui, care ani buni i-a administrat averea și i-a restricționat aparițiile publice, Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, ține morțiș să atragă atenția. 

Britney, sedinţă foto nud, înainte de a rămâne gravidă

Cântăreața, însărcinată cu logodnicul Sam Asghari, a devenit o prezență contantă pe Instagram, acolo unde petrece mare parte din timp postând fotografii în diverse ipostaze și intearcționând cu fanii. 

Cea care odată era denumită „prințesa pop” stârnește însă îngrijorare în rândul unora dintre admiratori. Asta din cauza comportamentului dezinhibat pe care artista îl afișează. 

În cele mai recente postări, ea a pozat complet dezbrăcată, atât singură, cât și în compania prietenului ei blănos.

La descrierea imaginilor sexy, Britney Spears a scris: „Ședință foto cu ultima mea ieșire în Mexic, înainte să am copilul cu mine. De ce arăt cu zece ani mai tânără în vacanță?”.

Fotografiile postate de artistă au atras peste un milion de aprecieri și zeci de mii de comentarii. Doar că nu toți fanii au fost încântați de nonșalanța cu care Britney se expune. Unele dintre comentarii au fost destul de acide. 

„Această fată este bolnavă, strigă după ajutor”, a susținut unul dintre cârcotași, în vreme ce altcineva a scris ca „așa ceva nu e normal”, cu referire la imaginile postate. Un alt comentariu a sugerat că „avea dreptate tatăl” (N.R. - tatăl lui Britney susține că fiica sa are nevoie să fie ținută sub tutuelă). 

Citește și: Traumele care au dărâmat-o psihic pe Britney Spears. Agresată mintal de cel pe care l-a numit tată

Majoritatea celor care au comentat i-au luat însă apărarea artistei, susținând că Britney mereu a fost o persoană extraverită, care nu s-a dat niciodată în lături de la a-și etala trupul în toată splendoarea sa.

Britney se pregătește de nuntă

Britney Spears și Sam Asghari se pregătesc pentru ceremonia care le va uni destinele. Actorul nu se uită la bani când e vorba de a-și demonstra iubirea pentru viitoarea mamă a copiilor săi. El i-a cumpărat artistei un inel de logdonă de...70 de mii de dolari. 

Deși nu au anunțat încă data marelui eveniment, postările de pe conturile de social media ale celor doi sugerează că pregătirile au început deja.  

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit, în septembrie, anul trecut, după aproape cinci ani de relație.

Citește și: Britney Spears se mărită! Ea şi iubitul ei au stabilit deja data nunţii

Mai multe