Cara Delevingne, de la „boschetară” la bombă sexy. S-a transformat complet de când s-a lăsat de droguri

21 februarie 2024 15:14   Vedete internaționale

Cara Delevingne (31 de ani) s-a transformat radical în ultimul an, după ce a scăpat de dependența de droguri. Fotomodelul britanic a făcut furori pe covorul roșu, la petrecerea organizată de revista British Vogue, după Premiile BAFTA 2024. Blondina, care are o avere de 50 de milioane de dolari, și-a etalat silueta fără cusur într-o rochie midi de culoare neagră, cu sute de cristale aplicate, semnată de Stella McCartney.

Vedeta acestei ținute sexy a fost decolteul adânc, care a atras toate privirile. În 2022, Cara și-a șocat fanii după ce a avut mai multe apariții publice neîngrijite. Pe atunci era dependentă de droguri, iar familia ei s-a implicat pentru a o ajuta. Cara Delevingne provine dintr-o familie bogată, tatăl ei este dezvoltatorul imobiliar Charles Delevingne, iar ea este un model și o actriță de succes.

Cara Delevingne se iubește cu o femeie

Cara Delevingne a fost dintotdeauna deschisă cu privire la orientarea ei sexuală. Actrița este bisexuală și are și o iubită, pe cântăreața Minke (pe numele său real Leah Mason). Cuplul a făcut furori la Wimbledon pe 10 iulie 2023 la Londra. Cele două s-au sărutat în tribune, spre uimirea publicului. A fost una dintre cele mai publice manifestări de afecțiune ale lor.

Cara și Minke susțin însă că se cunoosc de când erau copii. Au redevenit prietene la o petrecere la începutul lui 2022, iar rapid au început să aibă sentimente una pentru cealaltă. 

 Delevingne a spus că iubita ei a susținut-o mult în lupta ei de a scăpa de dependența de droguri. 

Iubita mea a fost cu adevărat minunată! Ea mi-a prezentat o mulțime de lucruri și oameni”, a explicat ea în urmă cu ceva timp pentru revista Elle, adăugând că, datorită lui Mason, „2023 a fost cel mai bun an pe care l-am avut până acum”.

Mai multe