Ce este „cocaina roz”, drogul găsit în sângele lui Liam Payne atunci când s-a sinucis. Celebrul cântăreț a murit la doar 31 de ani

22 octombrie 2024 10:35   Vedete internaționale

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, avea în organism mai multe tipuri de droguri, inclusiv cocaină crack și metamfetamină, în momentul în care a căzut de la balconul unui hotel din Argentina.

Potrivit unor surse anonime din Argentina, care au acces la primele rezultate toxicologice. Informația a fost publicată de The Guardian. Cântărețul britanic, în vârstă de 31 de ani, a murit săptămâna trecută după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

Publicații precum ABC News și TMZ au relatat că autopsia parțială a dezvăluit prezența unui cocktail de droguri cunoscut sub numele de „cocaină roz”, o combinație de metamfetamină, ketamină și MDMA, alături de cocaină crack și benzodiazepină.

Aceste informații provin din surse anonime familiare cu testele preliminare efectuate pe trupul cântărețului.

Prezența cocainei roz din corpul lui Liam Payne a fost confirmată oficial

De asemenea, Associated Press a raportat că un oficial, sub protecția anonimatului, a confirmat prezența cocainei în sângele lui Payne, dar a subliniat că rezultatele preliminare nu indică exact concentrația de cocaină aflată în organismul său în momentul decesului. Rezultatele finale ale testelor toxicologice sunt așteptate abia peste câteva săptămâni.

Raportul toxicologic preliminar a fost larg mediatizat în presa argentiniană în cursul zilei de luni, iar procurorii argentinieni continuă să investigheze cazul, având în vedere că moartea sa a fost bruscă și neașteptată, ceea ce impune o cercetare atentă.

Autopsia a relevat că rănile traumatice suferite de Payne sunt în concordanță cu o cădere de la înălțimea etajului al treilea, iar procurorii au exclus orice posibilitate de implicare a unei alte persoane.

În camera de hotel a lui Payne, anchetatorii au descoperit substanțe suspecte, droguri și alcool împrăștiate printre obiectele sparte și mobilierul distrus, sugerând că Payne ar fi suferit o criză nervoasă indusă de abuzul de substanțe în momentul tragediei.

Un procuror a declarat că în momentul căderii, Payne se afla probabil într-o stare de „inconștiență parțială sau totală.”

Mai multe