Liam Payne s-a împăcat cu Danielle Peazer, la 10 ani după despărțire?!

Ultima actualizare:

Liam Payne a făcut furori cu trupa One Direction, cu ajutorul căreia a devenit cunoscut acum mai bine de un deceniu. În perioada respectivă, un alt lucru bun își făcea apariția în viața solistului: o cunoștea pe Danielle Peazer, cea cu care a avut o relație de aproximativ trei ani.

Iată că acum, la mai bine de zece ani de când povestea lor de iubire s-a încheiat, Liam Payne și Danielle au fost surprinși împreună. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost fotografiat în Londra, în timp ce pleca de la hotelul Nobu. Alături de el era o femeie misterioasă, iar cei doi se îndreptau către ieșirea din hotel la primele ore ale dimineții.

S-ar putea să îți placă și:  Naomi Campbell s-a plictisit de iubitul tinerel? Supermodelul și Liam Payne s-au despărțit

O sursă transmite că bruneta alături de care a fost surprins e chiar Danielle, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale emisiunii X Factor, unde era dansatoare. Fostul component al trupei One Direction a participat la o petrecere organizată în urma evenimentului Soccer Aid în cursul serii de duminică, 12 iunie, iar seara respectivă a ales să o petreacă la hotel.

Primele declarații despre posibila împăcare dintre Liam Payne și Danielle Peazer

A fost logodit cu Maya Henry, de care s-a despărțit în urmă cu doar câteva luni. Apoi, a fost surprins cu Aliana Mawla, un model în vârstă de doar 24 de ani, iar acum să fi revenit oare la marea lui iubire? Danielle este mai mare cu șapte ani decât Liam Payne, dar pare-se că vârsta nu îl deranjează. Să fi dat oare tinericile pe femeia care i-a „pus capac” acum mai bine de 10 ani?

Nu rata nici: Un cântăreț de 25 de ani se laudă că a cucerit-o pe Naomi Campbell: «Sexul cu ea e năucitor!»

„Liam a avut mereu sentimente puternice pentru Danielle și a fost devastat când s-au despărțit acum atâția ani. S-au despărțit, dar au rămas în relații bune și se bucură de timpul pe care îl petrec împreună acum, chiar și în cursul serii de duminică”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net