Liam Payne s-a împăcat cu Danielle Peazer, la 10 ani după despărțire?!

Ultima actualizare:

Liam Payne a făcut furori cu trupa One Direction, cu ajutorul căreia a devenit cunoscut acum mai bine de un deceniu. În perioada respectivă, un alt lucru bun își făcea apariția în viața solistului: o cunoștea pe Danielle Peazer, cea cu care a avut o relație de aproximativ trei ani.

Iată că acum, la mai bine de zece ani de când povestea lor de iubire s-a încheiat, Liam Payne și Danielle au fost surprinși împreună. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost fotografiat în Londra, în timp ce pleca de la hotelul Nobu. Alături de el era o femeie misterioasă, iar cei doi se îndreptau către ieșirea din hotel la primele ore ale dimineții.

S-ar putea să îți placă și:  Naomi Campbell s-a plictisit de iubitul tinerel? Supermodelul și Liam Payne s-au despărțit

O sursă transmite că bruneta alături de care a fost surprins e chiar Danielle, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale emisiunii X Factor, unde era dansatoare. Fostul component al trupei One Direction a participat la o petrecere organizată în urma evenimentului Soccer Aid în cursul serii de duminică, 12 iunie, iar seara respectivă a ales să o petreacă la hotel.

Primele declarații despre posibila împăcare dintre Liam Payne și Danielle Peazer

A fost logodit cu Maya Henry, de care s-a despărțit în urmă cu doar câteva luni. Apoi, a fost surprins cu Aliana Mawla, un model în vârstă de doar 24 de ani, iar acum să fi revenit oare la marea lui iubire? Danielle este mai mare cu șapte ani decât Liam Payne, dar pare-se că vârsta nu îl deranjează. Să fi dat oare tinericile pe femeia care i-a „pus capac” acum mai bine de 10 ani?

Nu rata nici: Un cântăreț de 25 de ani se laudă că a cucerit-o pe Naomi Campbell: «Sexul cu ea e năucitor!»

„Liam a avut mereu sentimente puternice pentru Danielle și a fost devastat când s-au despărțit acum atâția ani. S-au despărțit, dar au rămas în relații bune și se bucură de timpul pe care îl petrec împreună acum, chiar și în cursul serii de duminică”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net