Un cântăreț de 25 de ani se laudă că a cucerit-o pe Naomi Campbell: «Sexul cu ea e năucitor!»

Ultima actualizare:
Liam este  îndrăgostit  lulea de  manechin
Liam este îndrăgostit lulea de manechin

Se laudă că au făcut ”sex exploziv”! Cântăreţul Liam Payne este îndrăgostit lulea de manechinul Naomi Campbell. Asta deşi diva supranumită ”Pantera neagră” este cu 23 de ani mai vârstnică decât el.

Liam Payne (25 de ani), fostul membru al trupei britanice One Direction, care a furat inimile adolescentelor din întreaga lume, se iubeşte cu celebrul fotomodel Naomi Campbell, de 48 de ani.


    Liam este  îndrăgostit  lulea de  manechin
Liam este îndrăgostit lulea de manechin

Cântăreţul a dezvăluit că s-au cuplat în secret de două luni. Mai mult decât atât, Liam a ţinut să spună în gura mare că ”sexul cu Naomi e năucitor”. Cei doi au fost văzuţi împreună în mai multe rânduri în ultima vreme, la Londra, la New York, în ajunul Anului Nou, şi în Ghana. Săptămână trecută, ei au fost surprinşi la un concert desfăşurat la O2 Arena din capitala britanică. Payne, care are o avere de 60 milioane $, a decis să dezvăluie că sunt împreună. Naomi, care are în conturi tot 60 milioane $, nu s-a grăbit să confirme. Dar nici nu a dezminţit că se iubeşte cu cântăreţul mult mai tânăr. Payne zice că Naomi e frumoasă, perfecţiunea în persoană, iar în pat este cu adevărat “explozivă”. 

El a avut o relaţie cu cântăreaţa Cheryl Cole (35 de ani ), de care s-a despărţit vara trecută. Au împreună un fiu, care face doi ani în iunie. Naomi Campbell nu a avut noroc în dragoste până acum. A fost logodită cu basistul Adam Clayton de la U2 în 1993, şi cu boss-ul de la Formula 1, Flavio Briatore, între 1998-2003, dar nu a fost căsătorită niciodată. A avut mulţi iubiţi celebri, printre care se numără Robert De Niro, Eric Clapton sau Lenny Kravitz. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net