Anchetatorii susțin că Liam Payne era sub influența unor droguri puternice atunci când a murit. Ce efecte devastatoare au provocat în organismul artistului

Moartea lui Liam Payne a lăsat doar durere și lacrimi în sufletele apropiaților și ale milioanelor de fani din întreaga lume. Decesul fostului star al trupei „One Direction” s-a dovedit a fi unul controversat, după ce a căzut de la etajul trei de la fereastra unui hotel din Buenos Aires, Argentina, mulți întrebându-se dacă se afla, sau nu, sub influența substanțelor interzise.

 Liam Payne a murit / foto: social media
Liam Payne a murit / foto: social media

Zvonurile au fost confirmate - regretatul cântăreț consumase droguri halucinogene puternice menite să provoace atacuri psihotice și halucinații, potrivit TMZ

Ce drog consumase Liam Payne

Vineri, polițiștii din Buenos Aires au declarat că Liam Payne era drogat cu „Cristal”, o substanță periculoasă care „îi face pe utilizatori să experimenteze maxime și minime extreme, făcându-i adesea agresivi”.

De asemenea, autoritățile au declarat pentru sursa amintită faptul că drogul pe care l-a consumat înainte de moarte i-ar fi putut provoca halucinații, care l-au determinat să sară de la balconul de la etajul al treilea al camerei sale de hotel de la Hotelul CasaSur Palermo din Buenos Aires.

Publicația Page Six anunța vineri faptul că artistul în vârstă de 31 de ani se lupta cu abuzul de substanțe atunci când a murit. 

„Liam se lupta cu o dependență foarte semnificativă de droguri, iar tratamentul său, după cum vor atesta cei care l-au cunoscut, nu a funcționat”, a declarat o sursă pentru publicația citată. 

De asemenea, Daily Mail anunța faptul că un oaspete al hotelului l-a văzut pe Liam vineri extrem de nervos, și-a spart laptopul în urma unui e-mail pe care l-a primit și l-a înfuriat. 

Ce au descoperit medicii legiști 

Conform Reuters, biroul procurorului a declarat că medicii legiști au descoperit 25 de leziuni compatibile cu cele cauzate de o cădere de la înălțime, inclusiv leziuni fatale la cap, cu sângerări interne și externe.

De asemenea, nu au existat semne conform cărora să fi existat o a treia persoană la fața locului. 

  „Totul indică faptul că muzicianul era singur în momentul căderii și trecea printr-un fel de episod din cauza consumului de substanțe interzise”, a precizat biroul procurorului.

  „Poliția care a cercetat scena a găsit substanțe în cameră care, la prima vedere – și în așteptarea confirmării de la experți – par a fi narcotice și băuturi alcoolice, precum și mai multe obiecte și piese de mobilier distruse”, mai arată sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colin farrell  jpg
banner nicolai tand png
banner Petrică Mîțu png
banner andreea marin violeta banica png
zendaya gettyimages jpg
delia budeanu jpg
oana roman jpg
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net