Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani. Ce postase cântărețul înainte de tragedie

Cântărețul Liam Payne a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Buenos Aires, Argentina. Avea 31 de ani și devenise celebru ca membru al trupei One Direction, formată în 2010 în cadrul emisiunii-concurs „The X Factor". În urmă cu doar câteva zile înainte, Payne fusese văzut la concertul din Argentina al fostului său coleg de trupă, Niall Horan.

Liam Payne Foto: Facebook
Liam Payne Foto: Facebook

Cum a fost găsit decedat Liam Payne

Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au relatat, citând oficiali locali, că poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitală printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”, notează News.ro.

Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, potrivit relatărilor de presă. Artistul avea „răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală.

El a adăugat că serviciile de urgenţă au fost chemate la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). O echipă a sosit şapte minute mai târziu şi „a găsit bărbatul mort, iar mai târziu am descoperit că era cântăreţ într-o formaţie”, a continuat el.

Ce a postat Liam Payne cu puţin timp înainte de tragedie

Astăzi călărim. Vom călări cai", spune el în video. Cred că o să joc din nou polo, ceea ce mă va din nou în acțiune pentru aproximativ șase săptămâni. Este atât de greu, mai ales din cauza spatelui și a gâtului meu. Durerile sunt mari, e foarte greu de făcut".

 Cum a devenit celebru la nivel mondial

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, între timp destrămată, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson. Trupa de băieţi şi-a început activitatea după ce s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea de concurs muzical „X Factor” în 2010, în Marea Britanie, dar grupul s-a destrămat în 2016, membrii săi urmând proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

După despărțirea oficială a One Direction în 2016, Liam Payne și-a început cariera solo şi experimentând cu diferite stiluri muzicale, inclusiv pop, R&B și muzică dance. În 2017, a lansat single-ul "Strip That Down", în colaborare cu rapperul Quavo, care i-a consolidat cariera solo. A continuat să lanseze mai multe piese și EP-uri, dar nu a atins în mod constant același succes global ca în perioada de activitate cu One Direction.

Liam Payne a fost foarte public în legătură cu viața sa personală. A avut o relație notabilă cu Cheryl Tweedy (fostă Cheryl Cole), cu care are un fiu, Bear Payne, născut în 2017. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit în 2018, iar Liam a continuat să se concentreze pe cariera sa muzicală și pe alte proiecte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (39) jpg
baza stanga bella 1 jpg
banner Ovidiu Niculescu png
banner cristina siscanu png
Debut in film Gina Patrichi  In plan secund Victor Rebengiuc Studiourile Buftea jpg
banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net