Ce mult s-au schimbat starurile din „Baywatch”, la 35 de ani de la serial!

15 august 2024 14:56   Vedete internaționale

Serialul american „Baywatch”, care a „catapultat” pe ecranele noastre o serie de fețe celebre, a împlinit recent 35 de ani. Show-ul de televiziune a devenit rapid un clasic în cultura pop. Concentrându-se pe viața salvamarilor care patrulează plajele din Los Angeles, California și Hawaii, „Baywatch”,  i-a făcut celebri pe Pamela Anderson, David Hasselhoff, Nicole Eggert și Alexandra Paul. Iată cum s-a schimbat viața lor, după succesul pe care l-au cunoscut la Hollywood.

Pamela Anderson s-a plâns că a fost plătită prost în „Baywatch”

Pamela Anderson (57 de ani) arată la fel de bine ca în tinerețe. Fără doar și poate, cariera ei a fost ajutată enorm de „Baywatch”, care a propulsat-o într-un adevărat star la Hollywood. Ea a apărut în celebrul serial american în perioada 1992-1997, iar după aceea a jucat în mai multe filme și seriale, printre care „Scary Movie 3”, „Borat” și „Raw Justice”.

Cu toate acestea, Pam s-a plâns că nu a fost plătită bine de către producătorii „Baywatch”. Ea ar fi câștigat 1.500 de dolari pe episod, iar în sezonul 5 a ajuns să primească 300.000 de dolari, mult mai puțin decât colegii ei.

„Producătorii s-au îmbogățit. Eu la acea vreme eram naivă!”, a declarat actrița, pentru revista Variety. Pamela Anderson, care deține o avere de 20 de milioane de dolari, nu mai este însă vedeta excentrică pe care o știam. În ultimii ani, ea a renunțat complet la machiaj și preferă să ducă o viață mai liniștită. Pam are doi copii adulți, Brandon (27 de ani) și Dylan (26 de ani), din relația tumultuoasă cu Tommy Lee.

David Hasselhoff a fost alcoolic

David Hasselhoff (72 de ani) a jucat rolul personajului Mitch Buchannon în fiecare sezon din „Baywatch” – inclusiv în seria spin-off „Baywatch: Hawaii”. Are în palmares 220 de episoade și s-a estimat că a câștigat în jur de 100 de milioane de dolari de pe urma rolului său. Celebrul actor, care se laudă cu o avere de 10 milioane de dolari, a fost mulți ani alcoolic și a fost internat la clinică de dezalcoolizare.

El a fost jurat în cadrul emisiunii Britain’s Got Talent în 2011 și a avut și propriul lui show, intitulat Hoff The Record. În ultimii ani, Hasselhoff a stat departe de lumina reflectoarelor. După divorțul din 2006 de actrița Pamela Bach – alături de care are două fiice, Taylor-Ann (34 de ani) și Hayley (31 de ani) – Hasselhoff s-a căsătorit cu Hayley Roberts în 2018.

Nicole Eggert, diagnosticată cu cancer la sân

Nicole Eggert (52 de ani) a jucat rolul lui Summer Quinn, în două sezoane ale serialului „Baywatch”. La acea vreme, ea avea doar 18 ani și s-a simțit presată să își pună silicoane, lucru pe care l-a regretat mai târziu. Anul acesta, ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân, potrivit revistei americane People.

Nicole, care are o avere de 1 milion de dolari, le-a mărturisit fanilor săi că a plâns foarte tare când a aflat diagnosticul. „Am un drum lung spre recuperare, dar rămân optimistă”, a declarat Nicole în ianuarie.

Alexandra Paul, pasionată de înot

Alexandra Paul (61 de ani) a jucat, timp de 92 de episoade „Baywatch”, rolul lui Stephanie Holden. „Stephanie era cea deșteaptă pentru că eu nu aveam implanturi și nu aveam părul blond, așa că au presupus că sunt isteață. Dar m-am simțit foarte confortabil și ei știau că eu sunt o înotătoare bună”, a glumit ea în podcastul ei, Switch4Good.

De când a purtat emblematicul costum de baie roșu, ea a concurat la competiții globale de înot și a alergat la Maratonul Boston din 2000. Alexandra Paul, care are o avere de 4 milioane de dolari, a mai apărut și în alte seriale, printre care „Melrose Place”, „Mad Men” și „She Spies”. Ea este căsătorită cu actorul Ian Murray.

Mai multe