Pamela Anderson, așa cum nu ai mai văzut-o. A renunțat complet la machiaje și filtre. FOTO

Pamela Anderson distruge toate standardele de frumusețe și se afișează public, în fața milioanelor de fani, îndeosebi femei, printr-o apariție de zile mari. Recent, sex simbolul american s-a afișat public așa cum nimeni nu a mai văzut-o niciodată, la cei 56 de ani ai săi.

Pamela Anderson / foto: arhiva Click!
Pamela Anderson / foto: arhiva Click!

Vedeta a dat dovadă de asumare și autenticitate atunci când s-a decis să se arate lumii fără strop de machiaj, în ciuda micilor imperfecțiuni apărute de-a lungul timpului. Actrița de la Hollywood s-a folosit de notorietatea sa pentru a transmite un mesaj destinat încurajării femeilor din întreaga lume. 

Pamela Anderson marchează o nouă experiență în calea dezvoltării sale

 Fosta divă Baywatch continuă să fie o sursă de inspirație pentru toate reprezentantele sexului frumos care încă nu au suficientă încredere pentru a renunța la artificiul care le ajută să țină mai ușor piept standardelor impuse, de-a lungul timpului, de societate: machiaju. 

Fără nicio urmă de machiaj, cu sprâncene subțiri și tenul natural, Pamela Anderson a captat atenția în timpul săptămânei modei. Prin intermediul unei ședințe foto realizate de High Snobiety, vedeta a fost protagonista unui pictorial care o prezintă într-o manieră diferită față de cum o cunoșteam deja. 

Asumată și fără rețineri, Pamela poartă cu mândrie noua sa versiune. Își dorește să fie mai autentică și mai naturală decât oricând, astfel că militează pentru frumusețea nativă, fără a fi distorsionată de filtre, make-up și multe alte artificii stilistice, acceptând că traversează o nouă etapă a vieții sale. Aceasta le-a îndemnat pe femei să creadă în evoluția schimbării. 

„Atâta timp cât învățăm, suntem pe calea cea bună...” , a scris Pamela Anderson în dreptul uneia dintre postările sale publice pe Instagram.

Fii săi nu au crezut noua schimbare a mamei lor 

În urma mariajului cu muzicianul rock Tommy Lee, în vârstă de 61 de ani, au rezultat cei doi fii ai lor: Brandon Thomas, în vârstă de 27 de ani, și Dylan Jagger, în vârstă de 26 de ani. Schimbarea mamei lor nu a fost durabilă în ochii lor, astfel că atât ei, cât și agenții vedetei au fost sceptici în privința duratei de timp a versiunii sale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net