Fostul soț al Pamelei Anderson, Tommy Lee, acuzat de agresiune sexuală. O femeie susține că a abuzat-o în elicopter

Ultima actualizare:

Tommy Lee, bateristul formaţiei Mötley Crüe și fostul soț al Pamelei Anderson, a fost dat in judecată pentru abuz sexual. O femeie susţine că a fost agresată în timpul unui zbor cu elicopterul spre Los Angeles, în 2003.

Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson, acuzat de agresiune sexuală / Foto: Arhiva Click!
Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson, acuzat de agresiune sexuală / Foto: Arhiva Click!

Într-o plângere depusă vineri în Los Angeles, o femeie identificată sub pseudonimul Jane Doe l-a acuzat pe Tommy Lee, bateristul formaţiei Mötley Crüe și fostul soț al Pamelei Anderson, de agresiune sexuală. Aceasta a declarat că toboșarul a pipăit-o şi sărutat-o cu forța. Mai mult, tot după spusele femeii, toţi pasagerii elicopertului ar fi consumat substanţe în timpul zborului. Ea însă, ar fi refuzat toate acestea. De asemenea, ar fi fost „ademenită” de pilotul lui Lee, David Martz, pe care l-a întâlnit în anul 2002, la o bancă din San Diego, unde ocupa postul de casieră.

Bărbatul ar fi invitat-o într-o călătorie cu elicopterul lui, iar ea ar fi acceptat, crezând că era o excursie deasupra oraşului San Diego. Însă, potrivit plângerii, pilotul a dus-o la Los Angeles, împreună cu fostul soț al Pamelei Anderson.

Pilotul și Tommy Lee ar fi consumat alcool, cocaină şi marijuana

„După câteva minute de zbor, Martz a scos alcool pe care îl avea în elicopter şi a început să amestece băuturi”, conform plângerii citate de Rolling Stone.

În timpul zborului, Martz şi Lee ar fi consumat alcool, cocaină şi marijuana. În timp ce artistul ar fi agresat-o sexual, femeia susține că pilotul „doar se uita”. Menţionate drept inculpaţi în acest proces, în care se solicită despăgubiri pentru „agresiune sexuală, violenţă de gen, suferinţă emoţională provocată intenţionat şi neglijenţă”, sunt Mayhem Touring, Tommy Lee Inc., A Natural High Helicopters şi Social Helicopters.

Nu au răspuns imediat la solicitările de face comentarii nici avocaţii reclamantei, nici reprezentanţii lui Tommy Lee. Acesta este cel mai recent proces în care este implicat artistul. El a mai fost condamnat la şase luni de închisoare în Los Angeles, în 1998, pentru că a bătut-o pe soţia sa de la acea vreme, Pamela Anderson, în timp ce ea îl ţinea în braţe pe fiul lor de 2 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net