Brittany Furlan, soția lui Tommy Lee, nu se simte amenințată de fanii Pamelei Anderson

La începutul acestei săptămâni, după lansarea noului documentar „Pamela, o poveste de dragoste”, fanii celebrei actrițe, ajunsă acum la 55 de ani, au criticat-o pe actuala soție a lui Tommy Lee (60 de ani), fostul soț al Pamelei Andreson.

Brittany Furlan și Tommy Lee s-au căsătorit în 2019 (foto: Instagram)
Brittany Furlan și Tommy Lee s-au căsătorit în 2019 (foto: Instagram)

Citește și: Celebra filmare cu momentele fiebinți dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume 

Totul a început de la un videoclip pe TiTok

Brittany Furlan (36 de ani) a publicat un videoclip pe TikTok în care o atacă pe Pamela și sugerează că acesteia nu i-ar păsa dacă ea ar muri. Acum, tinerica Brittany se confruntă cu un val de comentarii dezaprobatoare, ceea ce a făcut-o să șteargă imediat filmulețul și să afirme că totul a fost doar o glumă. Ea și-a liniștit apropiații cu următorul mesaj: „Am vrut doar să vă anunț că sunt ok. Eu nu trăiesc în acea lume, așa că nu mă atacă vorbele celor care nu mă cunosc”.

Brittany, care are o avere de 800 mii de dolari și care s-a căsătorit cu Tommy Lee  în 2019, a ținut să le mulțumească celor care și-au arătat dragostea pe fondul criticilor. „Iubesc pe toată lumea care a fost foarte amabilă. Trimit dragoste celor care au fost răutăcioți pentru că cred că probabil au nevoie de ea”, a adăugat Brittany.

Furlan a vorbit apoi despre căsnicia ei, spunând că este „norocoasă să aibă un soț cu adevărat iubitor, care râde sincer la toate lucrurile și asta o ajută să îi pese mai puțin”.

Iată și: Pamela Anderson s-a luptat timp de 13 ani cu o boală care a pus-o în pericol de moarte 

„Deci, nu vă faceți griji despre nimic, și vă mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine ... Las comentariile mele aici, dacă simți că vrei să răspunzi și să îmi spui ceva rău, mergi mai departe, te rog", a adăugat ea.

După ce a fost „pălmuită” cu un vârtej de remarci negative după publicarea primului videoclip, Furlan a scris: „Vă rog baieți, trebuie să fac glume, este modul în care facem față la orice”, înainte de a șterge video cu totul. Înainte de TikTok-ul șters acum, vedeta a postat un alt videoclip în care le-a spus fanilor că este „OK” după lansarea documentarului.

Pamela Anderson susține căsnicia celor doi (foto: Instagram)
Pamela Anderson susține căsnicia celor doi (foto: Instagram)

Pamela Anderson susține căsnicia celor doi

Pamela Anderson și Tommy Lee au avut doi fii împreună - Brandon în 1996 și Dylan în 1997 - înainte de a divorța în 1998, după o căsnicie turbulentă de trei ani care a implicat furtul casetei lor sexuale. Ea a explicat în memoriile sale că despărțirea ei de toboșar a fost „cel mai dificil punct din viața mea. Dar a trebuit să-mi protejeze copiii”.

Vezi și: Tommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii, postarea a devenit virală: „Lasă telefonul” 

Anderson și-a exprimat anterior sprijinul pentru Lee în căsătoria cu Furlan: „Este căsătorit și fericit, iar ea este bună pentru el și eu susțin în totalitate acest lucru. Cred că este minunat”, a spus ea, conform tabloidului People.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Brad Pitt Angelina Getty Profimedia jpg
murder jpg
banner bella santiago png
Robert Downey Jr Getty jpg
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg