Pamela Anderson, dezvăluiri șocante în noul ei documentar: "Am fost abuzată de dădaca mea"

Pamela Anderson (55 de ani), imaginea iconică a „iepurașilor” Playboy și a serialului Baywatch”, vorbește pentru prima oară despre traumele trăite în copilărie și despre viața de la Hollywood, într-un nou documentar Netflix, „Pamela, A Love Story („Pamela, o poveste de dragoste”).

Pamela Anderson spune că este gata să își dezvăluie povestea de viață (Foto: Getty Images)
Pamela Anderson spune că este gata să își dezvăluie povestea de viață (Foto: Getty Images)

Citește și: Pamela Anderson, una dintre cele mai dorite femei, nu se poate privi în oglindă!

De asemenea, actrița publică la sfârșitul lunii o carte autobiografică intitlulată „Love, Pamela" („Cu dragoste, Pamela”), care încă nu a fost tradusă în limba română. Documentarul va fi lansat pe 31 ianuarie, fiind disponibil și în România.

Pamela Anderson a fost abuzată de dădaca ei

Pamela Anderson a mărturisit că încă este bântuită de traumele suferite în copilărie. Actrița, care are o avere de 20 milioane de dolari, a dezvăluit că a fost abuzată sexual de bona sa. „În cazul meu, a fost o femeie care m-a abuzat când eram foarte mică – dădaca mea. M-a forțat să iau parte la tot felul de jocuri ciudate și să îi ating corpul. M-a amenințat să nu spun nimănui ce mi-a făcut”, a dezvăluit Pamela.

Iată și: Celebra filmare cu momentele fiebinți dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume

A fost violată la 12 ani

Pamela Anderson a mai vorbit și despre un episod dureros, care a făcut-o să se închidă în ea, în copilărie. Un bărbat de 24 de ani a violat-o pe când ea avea doar 12 ani și nimeni nu a știut: „Când am fost atacată de acest individ, am crezut că toată lumea își va da seama, dar nu a fost așa”.

Tim Allen s-a dezbrăcat în fața ei

 Pamela Anderson susține că actorul în vârstă de 69 de ani și-a etalat penisul pe platourile de filmare ale sitcomului „Home Improvement”, în 1991, pe când ea avea 23 de ani. Pamela Anderson, care a devenit celebră după ce a pozat în Playboy în anul 1989, a declarat că: „Tim mi-a spus că acum suntem chit, pentru că și el m-a văzut goală în reviste. M-am simțit inconfortabil”. Potrivit Daily Mail, Tim Allen a declarat că dezvăluirile făcute de Pamela sunt false: „Nu aș face niciodată așa ceva!”

Vezi și: Bonnie și Clyde a muzicii rock! Cele mai controversate povești de iubire încheiate tragic

Crede că eticheta de „blondă proastă” constituie un avantaj

Deși spune că este „mai mult decât o pereche de sâni”, Pamela Anderson susține că s-a folosit de naivitatea oamenilor care consideră că este frumoasă și atât: „Oamenii sunt surprinși că știu să formez o propoziție până la capăt. Eu chiar am muncit din greu pentru succesul meu”.

Fiul ei Brandon Lee a produs viitorul documentar Netflix despre ea. Ea îl împarte pe tânărul de 26 de ani și pe fratele său mai mic Dylan, în vârstă de 24 de ani, cu fostul ei soț Tommy Lee (60 de ani) - despre care a spus recent că a fost unicul bărbat pe care l-a iubit vreodată.

Află și: Scenele de sex din "Pam & Tommy" au creat isterie în întreaga lume. Imagini explicite cu românul Sebastian Stan

Anderson s-a căsătorit cu muzicianul în 1994, despărțindu-se după patru ani de mariaj, în 1998. După aceea, ea s-a mai căsătorit de patru ori cu: Kid Rock (2006-2007), Rick Salomon (2007-2008 și 2014-2015) și Dan Hayhurst (2020 -prezent).

Pamela Anderson a mărturisit că, dacă fiii ei nu ar fi fost alături de ea, în anii grei în care a continuat să se ocupe de consecințele unei casete sexuale care a ajuns să fie făcută publică în 1996, ea nu ar mai fi aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net