Pamela Anderson, de nerecunoscut la o prezentare de modă! Toți au ridicat din umeri când au văzut-o

Ultima actualizare:

După lansarea documentarului său Netflix, Pamela, o poveste de dragoste", fosta vedetă din Baywatch, Pamela Anderson (55 de ani), a reapărut în lumina reflectoarelor. Vedeta a defilat, miercuri, pe podiumul unei prezentări de modă plină de vedete, în Miami. 

Pamela Anderson a defilat pentru casa de modă Boss (Foto: Shutterstock)
Pamela Anderson a defilat pentru casa de modă Boss (Foto: Shutterstock)

Actrița a deschis prezentarea de modă BOSS pentru sezonul primăvară/vară 2023 la Herald Plaza.

Pentru apariția sa la show-ul cu tematică liquid" al mărcii, aceasta a purtat un costum cu  pantalon de in, de culoare crem. Deși poate că era mai scundă decât celelalte modele, prezența ei a ieșit cu siguranță în evidență. La prima vedere, a fost de nerecunoscut, părul ei, în mod normal voluminos, a fost strâns într-un coc modest și dezordonat, complet diferit de coafura ei. Deși a purtat un set de gene false luxuriante, restul machiajului său a fost subtil: umbre neutre, un pic de fard de obraz și buze roz-bej.

„Unul dintre motivele de bază care au inspirat colecția este tensiunea rafinată care se află între elemente contrastante, cum ar fi stările solide și fluide; pământul și marea; opac și transparent; trecutul și prezentul", a declarat Marco Falcioni, vicepreședinte al direcției de creație la Hugo Boss, într-un comunicat.

Pamela Anderson a reapărut în lumina reflectoarelor după ce și-a lansat documentarul Netflix, Pamela, o poveste de dragoste" și cartea sa de memorii, Love, Pamela". Actrița a fost văzută în primul rând la mai multe evenimente de modă, inclusiv la prezentări pentru Jacquemus și Versace. 

Naomi Campbell a fost și ea o apariție de vis. Ea a defilat într-o rochie neagră cu un decolteu adânc și o crăpătură înaltă.

Și în afara defilării au participat o mulțime de vedete. Printre numele prezente s-au numărat Maluma, Demi Lovato, vedetele din Daisy Jones & The Six" Suki Waterhouse și Camila Morrone și multe altele.

Faimosul stilist Law Roach, cunoscut pentru că a îmbrăcat-o pe Zendaya, printre altele, și-a făcut, de asemenea, debutul ca model pe podium miercuri. Recent, el a ținut prima pagină a ziarelor după ce și-a anunțat retragerea din activitatea de styling pentru celebrități, într-o postare pe Instagram, potrivit USA Today Entertaiment.

De asemenea, el și-a clarificat retragerea declarând unei reviste de modă: „Nu spun că mă retrag din modă. Iubesc moda. Iubesc afacerile și îmi place să fiu creativ. Ceea ce mă retrag este partea de stilizare a celebrităților: a fi în slujba și în serviciul altor oameni. De asta mă retrag."

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net