Pamela Anderson, abuzată sexual! Dezvăluirile care au aruncat în aer showbizul internațional

Pamela Anderson are 55 de ani și a avut mai multe aventuri, dar a mărturisit că cea mai bună partidă de sex a fost cu un bărbat de 80 de ani, conform The Sun. Totuși, viața ei nu a fost doar despre aventuri, dragoste și căsătorii. În copilărie a suferit abuzuri sexuale cât timp locuia în Canada. Ea spune că aceste întâmplări stau la baza eșecurilor sale când vine vorba de relații.

Pamela Anderson, confesiuni șocante în cartea autobiografică

În cartea sa autobiografică, Pamela Anderson povestește numeroase episoade din viața ei. Unele frumoase, altele strigătoare la cer, cert este că toate au rămas experiențe pentru ea. Blondina vorbește și despre cel mai tandru dans, din Buenos Aires, Argentina, pe când avea 20 de ani. „A fost una dintre cele mai senzuale experiențe pe care le-am avut vreodată”, spune actrița. 

Viața amoroasă a Pamelei a fost de foarte multe ori pe primele pagini ale ziarelor, iar în cartea cu pricina, starul din Baywatch își spune toată povestea de dragoste și oferă detalii despre toate momentele tandre pe care le-a trăit de-a lungul vieții. Carte ei se numește Love, Pamela și a fost publicată ieri marți, 31 ianuarie.

Pamela spune că diferența dintre cartea ei și a Prințului Harry este faptul că ea a scris fiecare cuvânt din pagini și nu a intervenit nimeni pe textul ei. „Fără scriitori fantomă, fără colaboratori sau doctori în carte”, spune artista.

Pamela Anderson a fost abuzată sexual

Pamela a dezvăluit și scenele în care a fost abuzată sexual. Ea era forțată să joace diverse jocuri sexuale cu dădaca ei, folosindu-se de păpușile ei Barbie. La 12 ani a fost violată de prietenul ei. Cei doi au fost lăsați singuri pentru ca el să o învețe pe Pamela să joace table, însă nu asta s-a întâmplat.

Citește și - Celebra filmare cu momentele fiebinți dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume

Câțiva ani mai târziu a fost violată de mai multți băieți, printre care și iubitul ei, într-o mașină. Această situație neplăcută a fost cea care a făcut-o să ajungă la concluzia că dacă vrea să facă sex cu adevărat, va trebui ca mai întâi să se îndrăgostească. Această idee stă și la baza căsătoriilor sale rapide.

Dosarul complet al căsătoriilor Pamelei Anderson

Tommy Lee a fost primul ei soț și s-au căsătorit la doar patru zile după ce s-au cunoscut. Căsnicia a durat doar 3 ani de zile, apoi au divorțat. A urmat o perioadă mai lungă în care a fost singură, apoi următoarea căsătorie a fost cu Kid Rock, care a durat doar câteva luni. În 2007 a urmat mariajul cu Rick Salomon. Vedeta a recunoscut că s-au căsătorit în Las Vegas doar dintr-un capriciu, dar la scurt timp a urmat divorțul. Dar el este cel cu care ea s-a recăsătorit după câțiva ani. Cea mai scurtă căsătorie a durat două săptămâni, fiind cu producătorul de la Hollywood, Jon Peters. Cu toate acestea, cei doi au mers pe drumuri separate și și-au spus adio în luna ianuarie a anului trecut.

În autobiografia ei prezintă și aventurile pe care le-a avut cu fiecare soț în parte. Dintre toți, Tommy a fost un partener foarte gelos, pentru că acela a fost momentul în care Pamela a ajuns model la Playboy.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net