Pamela Anderson, „timidă” înainte de a poza pentru revista Playboy: „Am urât felul în care arătam!”

Ultima actualizare:

Se pare că înainte de a deveni un „iepuraș” Playboy în 1989,  Pamela Anderson (55 de ani) nu avea așa mare încredere de sine. Celebra blondă a dezvăluit că era „dureros de timidă” și nu se vedea ca fiind frumoasă, iar ședință foto pentru Playboy a fost primul ei imbold.  

Pamela Anderson spune că a fost „timidă” înainte de a poza pentru Playboy (foto: Shutterstock)
Pamela Anderson spune că a fost „timidă” înainte de a poza pentru Playboy (foto: Shutterstock)

Reflectând la momentul în care a ajuns prima dată în fața aparatului de fotografiat pentru revista Playboy în 1989, Pamela Anderson a dezvăluit că nu se vedea frumoasă și ura felul în care arăta: „Am devenit dureros de timidă, iar timiditatea a fost ceva atât de debilitant. Am urât felul în care arătam, uram totul. Eram atât de timidă și mereu credeam că toată lumea este drăguță, dar eu pur și simplu nu aveam acea încredere în sine”, a declarat ea într-un interviu în timp ce discuta despre noul ei documentar „Pamela, A Love Story” și memoriile ei „Love, Pamela”, relatează revista americană People.

A ajuns în fața aparatului de fotografiat pentru revista Playboy în 1989 (foto: Profimedia)
A ajuns în fața aparatului de fotografiat pentru revista Playboy în 1989 (foto: Profimedia)

Cu toate acestea, în loc să se ferească complet de lumina reflectoarelor, Pam a dezvăluit că ședința foto pentru Playboy i-a dat, de fapt, un „prim sentiment de libertate”, dar asta după ce a fost implorată să participe. Pamela l-a refuzat de câteva ori pe fondatorul și directorul de creație al Playboy, Hugh Hefner, înainte de a accepta, în cele din urmă, să pozeze pentru faimoasa revistă,

„Eram în Vancouver și revista Playboy m-a abordat de câteva ori. Am spus nu. În cele din urmă, mă aflam într-o situație dificilă și m-am gândit: «De ce nu? Hai să încerc». Apoi am ajuns la Los Angeles și eram îngrozită. Am participat la prima ședință foto. M-am simțit ca și cum aș cădea în gol de pe o stâncă. Acela a fost primul meu sentiment de libertate. Și așa a început totul”, a mai adăugat ea.

Într-un alt interviu, Pamela a dezvăluit că jobul ei de vis din copilărie a fost să fie călugăriță înainte de a-și găsi faima fiind „iepuraș” Playboy și o vedetă din „Baywatch”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net