Ce spune fiica lui Bruce Willis despre starea de sănătate a actorului: „Este foarte..."

31 mai 2024 11:00   Vedete internaționale

În lumina ultimelor actualizări despre starea de sănătate a celebrului actor Bruce Willis, fiica sa cea mare, Rumer Willis, a adus în atenția publicului informații proaspete în legătură cu evoluția afecțiunii sale. Diagnosticat cu demență frontotemporală, starul își continuă lupta cu această boală degenerativă, iar familia sa rămâne un suport constant în această perioadă dificilă.

În cadrul emisiunii TODAY, difuzată recent, Rumer Willis a împărtășit detalii noi despre starea tatălui său, subliniind că acesta se simte bine. Cu un zâmbet în glas, Rumer a vorbit despre momentele de bucurie pe care le împărtășește alături de tatăl său și nepoata sa, Louetta. Emoționată, artista a evidențiat importanța transparenței și vulnerabilității familiei în fața publicului, menționând că aceste aspecte sunt esențiale pentru conștientizarea și înțelegerea unei afecțiuni atât de delicate precum demența frontotemporală.

De la anunțul retragerii lui Bruce Willis din industria cinematografică în martie 2022, până la confirmarea diagnosticului de demență frontotemporală în februarie 2023, familia a fost mereu alături de starul îndrăgit, oferind sprijin și încurajare în fața acestei provocări.

Citește mai multe pe canal33.

Mai multe