Cele mai provocatoare vedete însărcinate. Cum arată în ultimul trimestru de sarcină

28 mai 2022 17:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, cele mai spectaculoase apariții au fost bifate de către graviduțele celebre din lumea showbiz-ului internațional, care și-au transformat sarcina într-o reală „aventură” din punct de vedere stilistic. Iată cele mai cunoscute vedete însărcinate, care au dat un nou înțeles al cuvântului „sexy”! 

Încă de când a anunțat că este însărcinată, Rihanna s-a mândrit cu burtica ei de gravidă, de la primele apariții în public, până cu puțin timp înainte de a aduce pe lume primul ei copil și al rapperului Asap Rocky.

Rihanna, mai multe apariții sexy, cu burtica la vedere

Cântăreața a demonstrat că este o mămică extrem de cool, purtând cele mai îndrăznețe ținute, cu vedere la cel mai de preț „accesoriu” al său. 

Citește și: Rihanna, ținute extravagante în timpul sarcinii! Poartă numai haine cu burtica la vedere

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Rihanna oferea în continuare admiratorilor săi o lecție de extravaganță stilistică, alegând ca fiecare ținută purtată să aibă în prim-plan burtica tot mai proeminentă.

Artista nu a renunțat nici la tocuri, alegând stilul în detrimentul confortului. Așa cum era de așteptat, aparițiile sale au fost intens comentate, având în vedere că sarcina i-a adus cântăreței un plus de strălucire, din toate punctele de vedere!

În data de 13 mai, Rihanna devenit mămică pentru prima oară, însă cu siguranță seria outfit-urilor spectaculoase nu s-a încheiat. Admiratorii artistei sunt curioși să vadă cum se va reinventa aceasta după sarcină. 

Adriana Lima și-a arătat burtica la Festivalul de la Cannes

Nici modelul Adriana Lima nu își ascunde deloc burtica, pe care o poartă cu mândrie și o scoate în evidență și în timpul evenimentelor la care participă. Adriana a și defilat pe podium în această postură, spre surprinderea admiratorilor săi, iar de curând a oferit o nouă apariție demnă de o viitoare mămică sexy!

Citește și: Adriana Lima, show total în timpul unei prezentări de modă! A defilat cu burtica de gravidă la vedere

Supermodelul Adriana Lima, în vârstă de 40 de ani, a participat la Festivalul de Film de la Cannes, ocazie pentru care s-a pregătit cu un outfit pe măsură! Vedeta a purtat o rochie de culoare neagră, decupată în zona abdomenului, care i-a conturat frumos burtica de gravidă.

Modelul Victoria's Secret mai are două fetițe din mariajul trecut cu Marko Jarić, iar acum se pregătește să-l întâmpine pe lume pe cel de-al treilea copil, pe care îl are alături de actualul iubit, Andre Lemmers.

Sophie Turner, din nou însărcinată!

Sophie Turner, actrița care a devenit cunoscută pentru rolul său din celebrul serial-fenomen Game of Thrones, se pregătește să devină mămică pentru a treia oară! Ea și Joe Jonas nu au stat departe de dormitor după ce au întâmpinat-o pe lume pe fetița lor, care a primit numele Willa. La rândul ei, Sophie radiază de fericire de când și-a anunțat cea de-a doua sarcină, pe care și-o pune în evidență cu ținute special alese. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe