Chris Rock, „obsedat” de soția lui Will Smith? „Nimeni nu se ia de t***a asta! Ea a început, eu o să termin”

7 martie 2023 8:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La doar câteva zile după ce Chris Rock (58 de ani) i-a atacat pe Will Smith (54 de ani) și pe soția lui, Jada Pinkett Smith (51 de ani), în cadrul show-ului de stand-up difuzat pe Netflix, intitulat Selective Outrage, surse apropiate de Jada au declarat că Rock este „obsedat” de ea.

Mulți fani l-au criticat deja pe Chris Rock, pentru că a ales orașul natal al lui Jada Pinkett Smith, Baltimore, pentru a-și filma show-ul de stand-up, unde a abordat subiectul palmei primită de la Will Smith la Oscarurile de anul trecut, dar și detalii despre cei doi soți, care i-au fost prieteni decenii întregi.

Chris Rock a jignit-o pe Jada, în timpul spectacolului său de stand-up

Acum, o sursă apropiată de Pinkett Smith, a declarat pentru revista americană People că Rock este absolut „obsedat” de Jada, lucru care s-ar întâmpla de zeci de ani.

Jada nu a avut nicio implicare în toată drama aceasta, în afară de faptul că a fost jignită.  Chris este obsedat de ea și asta se întâmplă de aproape 30 de ani. Uitați-vă unde a ales să-și filmeze show-ul Netflix. În orașul ei natal, Baltimore. Este obsedat”, a declarat o sursă apropiată de Jada.

 Rock a vorbit de Jada, în cadrul spectacolului său de stand-up, și a mărturisit că aceasta i-a cerut să nu găzduiască premiile Oscar. 

Cu ani în urmă, Jada a spus că n-ar trebui să găzduiesc Oscarurile pentru că bărbatul ei nu a fost nominalizat pentru interpretarea lui în Concussion. Și apoi, mi-a dat el mie o contuzie (referindu-se la palma primită la Oscaruri n.r)”, a spus Chris Rock.

Sursa apropiată de Jada contestă acest lucru, susținând: „Nu i-a cerut niciodată lui Chris să nu găzduiască Oscarurile. Ea a spus public, într-un mesaj pe Fcebook scris la acea vreme, că Rock ar fi o gazdă grozavă a premiilor Oscar și că este perfect pentru acest job.  

Rock a mai spus în show-ul Netflix că: „Am făcut niște glume despre ea. Cui îi pasă? Așa este: ea începe, eu termin. Așa s-a întâmplat, la naiba. Nimeni nu se ia de t***a asta. Ea a început asta. Nimeni nu se bătea cu ea”.

Conform unor surse apropiate de Chris Rock, actorul ar fi primit 40 de milioane de dolari pentru show-ul Netflix.

Mai multe