Copilul-vedetă din Terminator 2 a ajuns de nerecunoscut la 45 de ani din cauza drogurilor

17 mai 2023 9:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Edward Furlong, astăzi în vârstă de 45 de ani, același care în urmă cu 32 de ani făcea senzație alături de Arnold Schwarzenegger în Terminator 2: Ziua Judecății, a fost surprins pe stradă după o lungă absență în spațiul public.

Paparazzi de la The Sun l-au fotografiat. Cu un aspect dezordonat și cu multe kilograme în plus, fostul copil-vedetă de la Hollywood, Edward Furlong, arată extrem de schimbat după lupta grea pe care a dus-o cu drogurile.

El a fost observat când a ieșit pentru scurt timp din locuința sa din West Hollywood.

Era îmbrăcat într-un tricou negru, iar părul semi-lung îl avea prins cu un pieptene de păr albastru, scrie The Sun.

Edward Furlong era cel mai în vogă copil actor în anii '90, însă nu a știut să își gestioneze celebritatea.

A dus o luptă aprigă cu dependența de droguri, iar de-a lungul anilor a fost de mai multe ori arestat în urma plângerilor făcute de partenerele lui de viață care l-au acuzat de violență domestică.

Se pare, însă, că actorul în vârstă de 45 de ani primește o nouă șansă. După ce și-a reparat dantura, distrusă de metanfetamină, Edward Furlong și-ar fi reluat relația cu fost cu actrița din Dawson's Creek, Monica Keena, în ciuda faptului că aceasta a depus un ordin de restricție împotriva lui acum 10 ani, scrie The Sun.

Cariera de actor a fost serios afectată de problemele pe care le-a avut cu legea, iar multiplele acuzații și ordinele de restricție emise împotriva lui l-au împiedicat în ultimii ani să obțină roluri în filme.

Pe când avea 13 ani părea că nimic nu îi stă în cale. Primea rol după rol și a jucat alături de mari celebrități de la Hollywood precum Meryl Streep și Liam Neeson. Furlong a fost chiar nominalizat la Oscar pentru rolul din American History X.

Totul s-a schimbat în viața și cariera lui imediat ce a căzut în patima drogurilor, iar prima sa internare pentru dezintoxicare a avut loc în anul 2000, pe când avea 21 de ani.

În 2022, când a sărbătorit cinci ani fără droguri, a spus:

„Este grozav să te întorci pe platourile de filmare și să fii treaz”.

Mai multe