Cu ce fotbalist ar fi trebuit să se cupleze Shakira. Declarația bizară a avocatului vedetei: „Dacă s-ar fi îndrăgostit de...”

24 noiembrie 2023 13:30   Vedete internaționale

După scandalul izbucnit în urma divorțului dintre ea și Pique, când a fost pe prima pagină a ziarelor, acum Shakira se află în atenția presei în urma problemelor pe care le-a avut cu Fiscul, motiv pentru care a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare și la achitarea unei amenzi în valoare de peste 7 milioane de euro.

Pau Molins, avocatul vedetei a făcut o serie de declarații. El consideră că de vină pentru întreaga situație nu este nimeni altcineva decât Pique. Aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat, însă, dacă Shakira alegea alt fotbalist, mai concret, pe Sergio Ramos

Avocatul Shakirei, dezvăluiri incendiare despre un alt fotbalist 

Avocatul Shakirei a uimit prin declarațiile făcute, mărturisind și faptul că dacă ea l-ar fi ales pe Sergio Ramos în locul lui Pique, nu ar mai fi avut atât de mult de pierdut. 

„Infatuarea Shakirei a costat-o milioane de euro. Dacă s-ar fi îndrăgostit de Sergio Ramos, ci nu de Pique, ar fi costat-o mult mai puțini bani. Se tot vorbește despre egalitatea tuturor spaniolilor, dar se pare că, dacă ești rezident în Catalonia, poți merge la închisoare pentru o infracțiune pentru care nu te-ar putea încarcera la Madrid”, a spus avocatul artistei din Columbia, potrivit hola.com.

Pau Molins, despre ipostaza în care se află acum Shakira 

Apărătorul vedetei a mai expus faptul că persoanele fizice din Barcelona sunt supuse impozitului pe avere, în timp ce persoanele din Madrid beneficiază de un alt regim de taxare. 

De asemenea, avocatul a mai declarat faptul că veniturile cântăreței columbiene nu ar fi trebuit să fie impozitate în Spania: „Cu artiștii internaționali este o provocare. Unde locuiesc ei dacă își petrec toată viața călătorind? În 2011, Shakira a făcut un turneu mondial și a vizitat 74 de țări. Este foarte complicat să determinăm unde ar trebui să își plătească impozitele”, a încheiat Pau Molins.

Mai multe