Cum a ajuns amanta lui David Beckham să fie și ea înșelată: „Am fost atât de rănită”

22 octombrie 2023 14:20   Vedete internaționale

Viața amoroasă a lui David Beckham (48 de ani) a fost una extrem de tumultoasă și controversată. Și-a înșelat partenera de viață cu Rebecca Loos (46 de ani), asistenta personală. Infidelitățile lui nu s-au oprit aici, căci nu doar Victoria Beckham (49 de ani) a fost înșelată, ci și asistenta care-i devenise amanta soțului ei, evenimente care s-au desfășurat în anul 2004, așa cum relata presa internațională. 

Celebrul fotbalist englez a avut o relație cu Rebecca Loss, pe vremea aceea având 26 de ani, relația care s-a întins pe durata a patru luni, așa cum a mărturisit chiar ea, într-un interviu pentru News of the World

Rebecca Loss s-a îmbogățit după relația cu David Beckham 

Relația pe care fosta asistentă a avut-o cu fotbalistul i-a adus sume frumoase de bani în conturi, după cum amintesc jurnaliștii de la The Independent, care au informat faptul că dezvăluirea amantlâcului cu David i-a adus o avere. 

Rebecca a amintit și faptul că ea însăși a fost înșelată de amantul ei. Fosta asistentă personală a soților Beckham a povestit un episod care s-a petrecut în casa fotbalistului Cristiano Ronaldo, când atât ea, cât și Victoria Beckham au mers la o petrecere organizată de acesta. 

„Era supărată (n.r.- Victoria Beckham) pentru că îl suna pe David și el nu răspundea. I-am spus că nu știu unde este… Și ea a spus: ‘Nu închide, du-te și caută-l. Eu am zis: ‘Bine…‘. Deci e un pic ciudat. Am intrat în casă, am urcat scările și i-am văzut pe cei doi bodyguarzi ai lui David în fața unei uși.

Puteam vedea modelul din fundal întins pe pat. Eram furioasă și m-am uitat la el, i-am dat telefonul și i-am spus: ‘Soția ta‘. Am fost atât de rănită. A fost un sentiment îngrozitor”, mărturisea Rebecca Loos. 

Despre scandalul anului 2004 a vorbit și Victoria Beckham, care a mărturisit că a fost cea mai dificilă perioadă din viața lor. 

„100%. A fost cea mai grea perioadă pentru noi, simțeam că lumea este împotriva noastră. Problema este că ajunsesem să fim și noi unul împotriva celuilalt, ca să fiu sinceră”, a spus Victoria Beckham, potrivit The Independent.

Mai multe