Cutremurător! Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal. Cu cine s-a pozat actrița

12 august 2022 15:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vestea că actrița Anne Heche a făcut un accident fatal a generat un val de mâhnire printre fani și apropiați deopotrivă, cărora nici acum nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Cu doar 20 de minute înainte de tragica întâmplare, Anne Heche a intrat într-un salon de coafor, unde a avut o întâlnire emoționantă.

Ultima dată când actrița Anne Heche a fost văzută în viață a fost cu 20 de minute înainte de accident când a intrat în salonul Glass Hair din Los Angeles și a pozat alături de proprietar, care era un fan al artistei.

Proprietarul plin de entuziasm a publicat imediat fotografia în care se află alături de Anne Heche pe Instagram la ora 10.35 pe 5 august. 

Citește și: Anne Heche, în stare critică. Familia a hotărât să fie deconectată de la aparate, dar mai iau o decizie importantă de luat

Anne Heche își cumpărase o perucă roșcată pe care a plătit 125 de dolari. Actrița a făcut o poză cu proprietarul salonului, iar în această ultimă imagine, Anne este zâmbitoare și blândă, așa cum o cunoșteau toți apropiații. 

«Azi am întâlnit-o pe Anne Heche și ea și-a cumpărat o perucă», a scris proprietarul salonului Glass Hair. Bărbatul nu-și închipuia tragedia ce avea să urmeze, la foarte scurt timp după această întâlnire. 

Nu rata nici: Actrița Anne Heche, în stare gravă la spital, după ce a condus beată! Este intubată, cu arsuri grave pe tot corpul

La doar o oră după ce a postat fotografia, bărbatul a declarat că a fost inundat de mesaje, deoarece a reieșit că Anne era într-o stare critică și era transportată de urgență la spital după accident la 10.56 dimineața.

«Nu mă așteptam – sau bănuiam – absolut nimic. Era politicoasă, cordială, vorbea coerent. A fost extrem de plăcut, o adevărată o încântare.» a dezvăluit proprietarul salonului Glass 

«Ea a venit prin intrarea din spate a studioului meu în timp ce lucram la un client și a spus că vrea o perucă roșie. M-a întrebat: „Nu am mai lucrat împreună? Întreaga întâlnire a durat mai puțin de 10 minute.», a adăugat cu emoție bărbatul.

Familia a decis ca organele actriței să fie donate

Actrița, în vârstă de 53 de ani, a fost declarată oficial în moarte cerebrală și rămâne pe suport vital pentru a vedea dacă organele ei sunt viabile pentru a fi donate, a dezvăluit familia ei într-o declarație sfâșietoare joi. 59 de pompieri s-au grăbit la fața locului după ce mașina Mini Cooper în care se afla Anne a izbucnit în flăcări când a lovit o clădire cu două etaje din Los Angeles. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe