De ce a plecat Jennifer Lopez de urgență din Spania? A fugit repede cu avionul ei privat când a aflat

11 ianuarie 2022 18:25   Vedete internaționale

Nu e de glumă cu pandemia! Jennifer López s-a văzut gonită din Spania de varianta Omicron a virusului COVID-19, unde turna pentru noul film, ”The Mother”.

Coronoravirusul continuă să pună piedici cinematografiei! Şi marile vedete au de pierdut din cauza pandemiei de COVID-19.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer López (52 de ani), care are averea de 400 de milioane de dolari, a trebuit să plece din Spania, unde turna pentru noul ei film ”The Mother”, ce urma să fie difuzat de Netflix. după ce membri ai echipei de filmare s-au îmbolnăvit. Din cauza infectărilor cu varianta Omicron a coronavirusului s-au oprit filmările.

Spania se confruntă cu un nou val de Covid

Activitatea din platoul de turnare din Gran Canaria a fost paralizată şi vedeta nu avea pentru ce să mai rămână în Insulele Canare spaniole, unde trebuiau să continue filmările, în diverse locaţii. S-a luat decizia reluării turnării începând din luna februarie. JLo a apucat să filmeze doar câteva scene, săptămâna trecută. După ce a aflat de focarul de COVID-19 din sânul echipei de filmare, diva a plecat în grabă în SUA, la bordul unui avion privat. În filmul ”The Mother”, Jennifer Lopez joacă rolul unei asasine care îşi abandonează locul în care se ascundea pentru a-şi proteja fiica de o bandă periculoasă care o urmărea şi o ameninţa. În film, ea îi are ca parteneri pe Gael García Bernal (43 de ani), Joseph Fiennes (51 de ani) şi Omari Hardwick (48 de ani). Turnarea noului film Net­flix a început în octombrie, dar se aşteaptă ca finalizarea sa să fie întârziată din cauza coronavirusului.

JLo are multe proiecte profesionale ce o împiedică să se bucure de povestea ei de dragoste cu Ben Affleck (49 de ani), care şi el e ocupat cu turnarea filmului ”The Tender Bar”. În ultimele săptămâni, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la cifre-record în Spania. Numărul de reinfectări cu COVID-19 raportat în Spania în ultimele două săptămâni a depăşit numărul total de reinfectări documentate în tot restul pandemiei, din cauza variantei Omicron.

Mai multe