Demi Moore a cerut unui actor să facă sex cu ea în noaptea de dinaintea nunţii cu primul soţ

10 octombrie 2019 13:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Paul Carafotes a dezvăluit că Demi Moore i-a cerut să facă sex cu ea cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ. Bărbatul a făcut dezvăluirile şocante într-un interviu exclusiv acordat ziarului “Daily Mail”

Actorul Paul Carafotes (60 de ani) a dezvăluit că Demi Moore (56 de ani) i-a cerut să facă sex împreună cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ, rockerul Freddy Moore (69 de ani). Bărbatul a povestit cum diva a venit peste el, acasă, “ca o nebună”, escaladând o scară de incendiu şi sărind fereastra de la bucătărie pentru “o noapte de amor nebun”. Paul a dezvăluit că a avut o relaţie ascunsă cu Demi în timp ce aceasta era cu Freddy, după ce s-au cunoscut la filmări în 1980.

Iar maximul aventurilor lor a fost vizita ei nocturnă, după ce a fugit de la petrecerea burlăciţelor, în apartamentul lui Carafotes, care se afla la etajul IV. Demi a venit la amant cu o sticlă de şampanie Dom Perignon şi i-a cerut insistent să facă sex cu ea. “Cred că a vrut să aibă un ultim «ura!”» înainte de a se mărita”, spune Paul, care joacă în al doilea sezon al filmului de succes “Mindhunter”. El recunoaşte că se simte puţin vinovat pentru că a făcut sex cu logodnica altui bărbat. “Însă “Demi, care pe atunci era o fată drăguţă de 18 ani, a fost incredibilă în pat şi era greu să-i rezişti”, se apără Paul Carafotes.

Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

Demi Moore, vândută de mama pentru sex. Secretele şocante ale marii actriţe

Demi a recunoscut că l-a înşelat pe primul soţ

A doua zi, după noaptea de sex cu Carafotes, Demi Moore s-a căsătorit cu Freddy Moore. Rockerul e cunoscut pentru cântecul din 1980, “It's Not A Rumor”, pe care l-a scris împreună cu Demi, şi l-a înregistrat cu trupa The Nu-Kats. “Eram tineri, ne distram pe când filmam împreună la Hollywood, nimeni nu ne-a dat o carte care să ne spună cum să ne comportăm. Dar chiar nu m-am gândit că va escalada acea scară de incendiu”, a spus Paul Carafotes. El a fost determinat să vorbească de aventura de acum 39 de ani după ce a fost demascat drept fostul ei iubit în urma unei menţiuni pe care actriţa a făcut-o în cartea sa de memorii numită “Inside Out”. În carte, Demi îşi aminteşte căsnicia furtunoasă cu Freddy, care a durat până în 1985. Dar recunoaşte că i-a fost necredincioasă muzicioanului în noaptea de dinainte de a-i spune “da” la cununie. “Cu o noapte înainte de a mă mărita, în loc să exersez jurămintele de a doua zi, am sunat un tip pe care l-am cunoscut în platoul de filmare. Am fugit de la petrecerea burlăciţelor şi m-am dus în apartamentul lui”, scrie actriţa în carte. Paul Carafotes zice că a plăcut-o mult, că aveau afinitate unul pentru altul şi că se plăceau mult. “Era frumoasă. Avea ochi fantastici, era adorabilă, nostimă ca iubită.

Noaptea aceea nu o poate uita

"Dar noaptea aceea de 7 februarie 1980 este de departe cea mai de neuitat pentru mine”, spune actorul. “Lucrasem 18 ore. Demi fusese liberă. Dormeam şi telefonul a sunat. Era ea şi voia să vină să mă vadă. I-am spus că nu era bine să vină chiar acum. Că eram obosit. Am închis şi a sunat din nou, a fost insistentă. Până la urmă i-am zis. Uite, dacă vrei să vii, las deschis geamul de la bucătărie. Poţi să urci pe scara de incendiu. Sunt la etajul 4. dacă vrei să vii, trebuie să faci asta. Apoi m-am culcat”, a dezvăluit actorul, spunând din nou că nu credea că va face acest lucru. “M-am trezit cu ea în pat cu o sticlă de Dom Perignon, Mi-a zis să o facem, să petrecem. Am fost şocat, era ca o nebună. Ce putea să facă un băiat care se înroşise?”, a mai povestit Carafotes. Aşa că au băut, au sărbătorit, au făcut sex. A doua zi a trezit-o şi i-a amintit că trebuie să se ducă la nunta ei. În prezent, el stă în La Crescenta-Montrose, California, cu soţia sa, Toni, şi cei doi copii ai lor. După ce a divorţat de Freddy Moore, în 1985, Demi s-a măritat cu Bruce Willis, în 1987, împreună cu care are trei fete, Rumer, de 31 de ani, Scout, de 28 de ani, şi Tallulah Belle, de 25 de ani. A divorţat de actorul din “Die Hard”, în 2000. Apoi, ea s-a măritat cu Ashton Kutcher, în 2005, de care a divorţat în 2013. Actorul Paul Carafotes a dezvăluit că Demi Moore i-a cerut să facă sex cu ea cu câteva ore înainte de nunta ei cu primul soţ.

Mai multe