Dita Von Teese, în chiloți prin grădină! Imagine interzisă cardiacilor

20 septembrie 2024 14:43   Vedete internaționale

Dita Von Teese (51 de ani), pe numele ei real Heather Renée Sweet, le-a arătat fanilor noua ei colecție de lenjerie intimă. Cu această ocazie, Regina Burlesque, care se laudă cu o avere de 16 milioane de dolari, s-a pozat într-o grădină japoneză, îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă de culoare verde, confecționat din dantelă.

Dansatoarea a asortat la ansamblul sexy o umbrelă cu motive florale. Dita este o vedetă și o femeie de afaceri americană, cunoscută mai ales pentru show-urile ei burlesque. Ea  are propria linie de îmbrăcăminte - Dita Von Teese Lingerie - și a apărut în numeroase emisiuni de televiziune, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Dita Von Teese se iubește cu designerul grafic Adam Rajcevich din 2014. Anterior, ea a fost căsătorită cu controversatul rocker Marilyn Manson, de care a divorțat în 2007.

Cum se menține Dita Von Teese tânără

Dita Von Teese a dezvăluit recentt secretul frumuseții sale și este unul surprinzător: doarme doar pe spate. Vedeta a mărturisit că acest lucru o ajută să nu facă riduri.

„Închid ochii și meditez. Dorm cu palmele în sus, astfel încât să-mi țină umerii pe spate. Uneori mă mișc noaptea, dar am un somn ușor, așa că mă trezesc repede și îmi corectez poziția.”, a dezvăluit ea, în podcastul Dumb Blonde. Dita Von Teese a precizat că folosește cremă cu protecție solară de fiecare dată când iese din casă: „Unele riduri le am de la soare, acelea sunt pentru totdeauna!”.

Pentru a se menține în formă, Dita ține o dietă vegană pe tot parcursul zilei. „Dacă am de gând să mănânc o proteină animală, o fac noaptea. Motivul? Practic, nutriționistul mi-a spus că în acest mod voi avea mai multă energie.”, a explicat vedeta, în urmă cu ceva timp. Dita Von Teese are grijă să nu mănânce produse procesate și se ține departe de zahăr și mâncare de tip fast-food.

Mai multe