Divele sexy au luat cu asalt Parisul! Iată cele mai provocatoare ținute de la Săptămâna Modei

6 iulie 2023 12:25   Vedete internaționale

Săptămâna Modei Haute Couture din Paris, care se desfășoară în perioada 3-6 iulie, a adunat cele mai sexy dive, pe străzile capitalei franceze. Supermodele, actrițe, cântărețe au fost prezente la cel mai așteptat eveniment de modă al verii și s-au întrecut în ținute sumare și provocatoare.

Heidi Klum (50 de ani) nu putea lipsi de la acest eveniment! Manechinul de origine germană a întors toate privirile la prezentarea de modă toamnă/iarnă 2023-2024, de la Jean Paul Gaultier, unde a purtat o rochie extrem de sexy, semnată de celebrul designer francez. Ținuta asimetrică, în culorile albastru și negru, i-a evidențiat bustul generos și picioarele lungi și tonifiate. Heidi a ales un machiaj de seară de tip smokey-eye, iar părul și l-a lăsat să cadă natural, pe umeri.

Vedetele care și-au „uitat” sutienul acasă

Florence Pugh (27 de ani) este una dintre actrițele lipsite de inhibiții, de la Hollywood. Tânăra, care recent s-a ras în cap, a optat pentru o rochie de culoare lila, la prezentarea de modă Valentino, de la Săptămâna Modei Haute Couture din Paris. Starul din „Midsommar” a ales să nu poarte sutien la ținuta extrem de transparentă, realizată complet din mătase.

Christine Quinn (34 de ani) a venit și ea mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, la prezentarea Georges Hobeika. Actrița a întors toate capetele pe covorul roșu, într-o rochie ombre, foarte transparentă cu vedere la sânii goi. Pentru că ținuta avea cristale aplicate, vedeta a decis să nu o încarce cu bijuterii, așa că a purtat doar o pereche de lenjerie intimă de culoare bej, sandale Jimmy Choo și o poșetă mică, mov.

Latto (24 de ani) a făcut senzație într-o rochie tip fluture, de culoare mov, care i-a scos în evidență formele voluptoase. Artista americană a fost prezentă la lansarea noii colecții Iris van Herpen, ținuta sa fiind semnată chiar de casa de modă olandeză. Latto nu a purtat sutien și nici lenjerie intimă, pe dedesubtul rochiei superbe.

Alessandra Ambrosio (42 de ani) și-a etalat silueta perfectă, într-o rochie brodată de culoare maro, semnată de Jean Paul Gaultier. Supermodelul brazilian și-a lăsat părul desfăcut și a optat pentru un machiaj natural, care i-a scos în evidență trăsăturile. Șatena a venit și ea fără sutien, desigur, spre deliciul fotoreporterilor prezenți, care au fotografiat-o din toate unghiurile posibile.

Divele care au venit la costum

Sabina Jakubowicz a fost una dintre puținele dive care au ales să nu poarte rochii la prestigiosul eveniment francez. Manechinul de origine poloneză a optat pentru un costum negru și strălucitor, semnat de casa de modă Elie Saab, care i-a lăsat la vedere sutienul și chiloții tanga. Superba brunetă și-a etalat cu mândrie pătrățelele de pe abdomen și bustul generos.

Nathalie Emmanuel (34 de ani) i-a lăsat pe toți mască, la prezentarea Giorgio Armani, din Paris. Actrița britanică a ales să poarte un costum de culoare alb și un sutien transparent, care nu a acoperit mare lucru. Vedeta a optat și pentru o pereche de pantofi cu bot ascuțit, o poșetă de tip clutch aurie și ochelari de soare asortați.

Cea mai bizară apariție

Rapperul Tommy Cash (31 de ani) i-a lăsat pe toți muți cu apariția sa cel puțin neobișnuită! Artistul eston a venit la prezentarea Jean Paul Gaultier într-un costum neobișnuit, realizat din cauciuc, care imită pielea umană. Pe dedesubt, el a purtat o cămașă clasică de culoare albă și o cravată neagră. De la depărtare, toți au crezut că Tommy este gol-pușcă, însă s-au liniștit când s-a apropiat de fotografi și s-a văzut costumul neobișnuit al cântărețului.

Mai multe