Doliu în lumea filmului. O vedetă din serialul Baywatch s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu boala

23 octombrie 2024 11:37   Vedete internaționale

Un actor renumit s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, după o boală crâncenă: Parkinson. Moartea lui a îndoliat inimile familiei și a celor de acasă, iar vestea a fost dată de un regizor renumit. 

Starul din celebrul serial „Baywacth”, Michael Newman, s-a stins din viață. În anul 2006 a fost diagnosticat cu Parkinson, iar de atunci a încercat să se vindece, însă în zadar. Decesul a survenit în urma unei operații care a suferit mai multe complicații din pricina bolii de care suferea, informează PageSix

A murit Michael Newman

Viața s-a terminat pentru salvamarul Mike „Newmie” Newman, care s-a făcut remarcat prin prisma talentului său actoricesc. Vestea morții lui a fost confirmată marți de Matt Felker, regizorul serialului Hulu despre „Baywatch”, dar și bun prieten al lui Newman. „L-am văzut pe Mike când a fost conștient ultima dată, s-a uitat la mine și, în mod tipic lui Mike, a spus: Ați ajuns exact la timp”, a povestit Felker pentru People.

Actorul s-a făcut remarcat în urma apariției sale în serialul „Baywatch”, în care au jucat și  Pamela Anderson și Carmen Electra. Newman a apărut în 150 de episoade. 

„Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire”

În trecut, regretatul actor vorbea despre boala sa. Declara, într-un interviu, faptul că boala de care suferea, pe lângă dezavantaje, i-a oferit și o serie de avantaje. 

Michael Newman mărturisea că boala i-a oferit mai mult timp de gândire și a dobândit mai multă înțelepciune în acest fel. Prețuia fiecare zi pe care o mai avea din viață și încerca să petreacă mult timp cu familia și cu prietenii. 

„Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire, pe care poate nu mi l-am dorit, dar mi-a adus și înțelepciune. Corpul meu s-a schimbat atât de încet încât abia dacă observ, dar îmi amintesc constant că boala Parkinson a devenit acum centrul vieții mele. Prețuiesc zilele în care am ocazia să fiu pe acest pământ cu familia și prietenii. Iau viața în serios”, a declarat Newman pentru People în luna august.

Mai multe