Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit! „Se știe că soțul a înșelat-o”

19 iulie 2022 14:37   Vedete internaționale

În ciuda faptului că, pentru moment, nu există documente depuse în sistemul judiciar, este cert că Emily Ratajkowski și soțul său, producătorul Sebastian Bear-McClard se despart, după o poveste de iubire ce datează de acum patru ani. Modelul a fost surprins pe rețelele de socializare fără verighetă, iar inelul a fost văzut de către internauți pentru ultima oară la începutul lunii iunie, până să renunțe la a-l mai purta.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit pe fondul unor acuzații potrivit cărora producătorul ar fi înșelat-o de mai multe ori. Ea a luat decizia de a-și părăsi soțul în vârstă de 41 de ani, după ce s-a aflat că este un „infidel recidivist”, dar se pare că nu a fost prea afectată de separare.

Vezi și: Emily Ratajkowski l-a acuzat de hărţuire sexuală pe cântăreţul Robin Thicke

O sursă din apropierea vedetei a confirmat vestea pentru publicația People și a transmis că Emily se concentrează pe creșterea fiului pe care îl are împreună cu Sebastian Bear-McClard, Sylvester, în vârstă de un an și trei luni.

Emily Ratajkowski va depune cererea de divorț. A fost înșelată

„S-au despărțit recent. A fost decizia lui Em. Ea se descurcă bine, este puternică și se concentrează asupra fiului ei. Adoră să fie mamă”, a spus o persoană din anturajul lui Emily Ratajkowski.

Nu rata nici: Emily Ratajkowski, mai senzuală ca niciodată la un an după ce a născut! Ipostază incendiară

Mai mult, sursa anonimă a declarat că modelul în vârstă de 31 de ani plănuiește să depună o cerere de divorț. „Da, a înșelat-o. Este un infidel recidivist. E groaznic, e un câine”, mai spun apropiații

Totodată, se pare că nu este un secret faptul că Emily Ratajkowski a fost înșelată de soțul ei! Claudia Oshry, o cunoscută comediantă, a povestit în podcastul The Morning Toast că infidelitatea lui Sebastian Bear-McClard este un subiect cunoscut în branșă și că, într-adevăr, soția are de gând să îi dea papucii.

„Se știe că soțul ei a înșelat-o și că vor depune actele pentru divorț”, a spus ea, adăugând că nimeni nu ar trebui să fie luat prin surprindere de aceste vești.

Emily și Sebastian formează un cuplu din 2018. Și-au oficializat relația de Sfântul Valentin și s-au căsătorit la finalul lunii februarie, în New York, la doar câteva săptămâni după. Înainte să aibă o relație, cei doi soți au fost prieteni o perioadă îndelungată de timp.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe