Familia lui Katie Price, oripilată după cea de-a 14-a intervenție la sâni la vedetei! „Poate că e vorba de o dismorfie corporală”

10 martie 2022 10:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Apropiații lui Katie Price susțin că familia fostului model este de-a dreptul „oripilată” de ultima intervenție estetică a acesteia, care a decis să își mărească sânii pentru a 14-a oară!

Surse apropiate familiei lui Katie Price au dezvăluit că apropiații ei au fost de-a dreptul „îngroziți” de cea de-a 14-a operație estetică la sâni a vedetei, pe fondul unor dispute mai vechi legate de acest subiect. Familia fostului model este de părere că aceasta are deja prea multe intervenții estetice, care au lăsat-o „desfigurată”.

Familia lui Katie Price, „oripilată” de cea de-a 14-a operație estetică la sâni a vedetei

Katie Price, în vârstă de 43 de ani, și-a arătat noul look în timpul unei vacanțe în Thailanda, alături de logodnicul Carl Woods. Îmbrăcată doar în bikini, fostul model și-a etalat mândră decolteul, însă apropiații ei sunt de părere că aceasta a exagerat, operațiile estetice devenind o problemă serioasă în cazul ei.

Katie este mama a 5 copii, iar pe lângă cele 14 operații la sân, aceasta a apelat de curând și la o liposucție, dar și la multe alte intervenții la nivelul feței, care i-au schimbat complet fizionomia, și nu în bine, spun cei mai mulți.

O sursă apropiată familiei ei a dezvăluit că toți apropiații vedetei sunt dezamăgiți că medicii esteticieni au fost de acord cu o altă operație. Un prieten a spus: „Devine deja foarte prostească situația și e extrem de iresponsabilă. Toată lumea este destul de îngrozită, să fiu sincer.”, potrivit Mirror.

Ultima ei procedură la nivelul sânilor a fost efectuată la Bruxelles. Anterior, Katie și-a operat  sânii în Turcia.

Mama ei, Amy Price, a povestit, de-a lungul timpului, despre temerile ei în legătură cu Katie, dezvăluind că e posibil ca aceasta să se confrunte cu tulburare dismorfică corporală, care apare atunci când o persoană are falsa impresie că are o parte a corpului sau întreg corpul defect sau inestetic.

Mama lui Katie Price se teme că fiica ei ar suferi de o afecțiune

Vorbind despre multiplele operații estetice ale lui Katie, despre care spune că sunt complet inutile, mama vedetei este de părere că fiica ei ar putea avea o problemă serioasă.

Nici nu-mi mai spune acum (despre operațiile estetice n.r) pentru că știe că voi exploda. Poate că o face pentru că nu simte că este suficient de atractivă sau poate că este vorba de o dismorfie corporală. O parte a problemei este că ea își face operațiile gratuite, așa că mereu cineva se folosește de numele ei pentru promovare.”, a declarat mama lui Katie Price.

Fostul model și-a deschis de curând cont și pe OnlyFans, o platformă destinată adulților, care plătesc abonamente pentru a vedea poze și filmulețe erotice cu protagonistele. Probabil că și acesta este unul dintre motivele pentru care Katie Price s-a „tunat”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe