Fanii Emily in Paris sunt îngrijorați! Lily Collins, vedeta serialului, se topește pe picioare

18 septembrie 2024 17:57   Vedete internaționale

Lily Collins și-a etalat abdomenul tonifiat în trei ținute elegante în timp ce promova luni Emily In Paris în New York City.

La începutul zilei, actrița, în vârstă de 35 de ani, a arătat senzațional într-un costum din piele de culoarea sângelui de bou.

Ținuta vedetei Netflix includea un top din piele de șarpe și o fustă mini care îi pune în detalii silueta, cu detalii spectaculoase de volane la șold. Totul a fost asortat cu o pereche de tocuri înalte. 

Ulterior, Lily a îmbrăcat un costum chic burgundy, pe care l-a purtat peste un bralette negru cu gât halter.

Look-ul lui Lily a fost completat de un blazer supradimensionat, pe care l-a purtat deschis când a sosit pentru un interviu în Times Square.

După ce Darren Starr a  dezvăluit că Emily își va răspândi aripile, declarând pentru Tudum: „Emily va avea o prezență în Roma, Nu înseamnă că ea nu va fi în Paris, dar ea va avea o prezență în Roma.”

Ce spune Lily despre relația pe care personajul pe care îl interpretează o are cu noul ei iubit

În urma anunțului, Lily a vorbit despre relația personajului ei cu noul său iubit, Marcello (Eugenio Franceschini).

Spunând: „Marcello este o cu totul altă aventură pe care ne-o dorim pentru Emily pentru că, în cele din urmă, ne dorim ca Emily să poată avea un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională”, spune ea. 'Vrem ca Emily să fie capabilă să zâmbească fără condiții. Vrem să o vedem dincolo de modul ei de vacanță. Iar el vine în acel moment perfect'.

Aceasta vine după ce fanii au fost lăsați nedumeriți de o apariție bizară a unui invitat în noua serie.

A doua jumătate a sezonului 4 a început joi, în timp ce personajul titular Emily (Lily) continuă să navigheze în idila ei cu Gabriel (Lucas Bravo), precum și să se confrunte cu un nou rival în agenția de marketing.

Mai multe