Heidi Klum, decolteu cu bucluc! Trei persoane au ajutat-o să se îmbrace în rochie

2 martie 2023 12:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Heidi Klum (49 de ani) nu este o vedetă a muzicii, dar cu siguranță a întors toate capetele, miercuri, la Premiile Billboard Women in Music (Femei în Muzică n.r) 2023, acolo unde a venit în calitate de prezentatoare a evenimentului. Supermodelul a arătat absolut uimitor, într-o rochie galbenă cu aplicații roșii, care i-a scos în evidență bustul generos.

Heidi Klum a strălucit pe covorul roșu de la Premiile Billboard Women in Music

Evenimentul care onorează femeile inovatoare din industria muzicală a avut loc miercuri la Teatrul YouTube din Inglewood, California. Gala anuală a Premiilor Billboard Femei în Muzică recunoaște „femeile din industria muzicală care au adus contribuții semnificative și care, prin munca lor și succesul continuu, inspiră generații de femei”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții evenimentului.

Heidi Klum, care are o avere de 160 milioane de dolari, s-a numărat printre celebritățile feminine care au prezentant la acest eveniment. Ea și-a etalat silueta de supermodel într-o rochie extrem de mulată, de culoare galbenă, împodobită cu aplicații roșii. Pe deasupra, Klum a purtat o haină voluminoasă de culoare albă, cu aceleași aplicații roșii. Se pare că o echipă de trei oameni a ajutat-o pe Heidi să se îmbrace în această ținuta inedită, pentru a evita orice fel de defecțiune a garderobei. Asta pentru că rochia mulată a fost foarte greu de închis la spate, iar manechinul de origine germană a stat cu grijă pe tot parcursul evenimentului, de teamă că îi va plesni fermoarul.

Mai devreme în cursul zilei, înainte de a merge la ceremonia Billboard, Klum a distribuit un videoclip pe Instagram, pentru a le arăta fanilor ei că ninge în Los Angeles.

Bine, știu că este greu de văzut în video, dar literalmente ninge chiar acum. Este o nebunie”, a spus ea.

În timpul galei Billboard Women in Music, printre premiate s-au numărat artista SZA, care a fost numită Femeia Anului; Becky G, care a primit Premiul Impact; Lana Del Rey a fost recunoscută cu Premiul Visionary; Kim Petras a primit Chartbreaker Award; Latto a fost distinsă cu premiul Powerhouse; iar Doechii a urcat pe scenă pentru a cânta și a primi titlul de Honda’s Rising Star, potrivit Daily Mail.

Mai multe