Heidi Klum, răvășitoare la premiera Avatar. Cea mai spectaculoasă rochie din aceasă iarnă

Ultima actualizare:

Heidi Klum a furat toate privirile la premiera filmului Avatar. Vedeta a purtat cea mai spectaculoasă rochie din această iarnă. Un cunoscut critic de modă din România a spus că este „rochia momentului”.

Heidi Klum, răvășitoare la premiera Avatar. Foto: colaj/Instagram
Heidi Klum, răvășitoare la premiera Avatar. Foto: colaj/Instagram

În vârstă de 49 de ani, celebrul fotomodel s-a ridicat la înălțimea celui mai așteptat moment din industria cinematografică în această iarnă - premiera filmului ”Avatar: Calea Apei”, care a avut loc pe 12 decembrie la Los Angeles.

Modelul german a impresionat cu outfitul său spectaculos, cu sânii la vedere, într-o spectaculoasă rochie argintie Lever Couture, decupată la un umăr, pe corp și crăpată pe picior.

Ținuta a fost apreciată din plin și de Alin Gălățescu. Cunoscutul critic de modă a precizat pe pagina sa de facebook că aceasta este „rochia momentului”.

Heidi Klum, apariție senzațională la premiera filmului Avatar

Pe lângă rochia spectaculoasă, jurata de la „America's got talent” a ales cercei cu cristale și pantofi transparenți. Părul a fost aranjat cu aspect de umed, în ton cu celebrul film, atât de așteptat, produs James Cameron.

Heidi a fost însoțită la eveniment de soțul ei, Tom Kaulitz. Acesta s-a îmbrăcat tot în argintiu, singura pată de culoare fiind pantofii negri cu platformă, după cum se observă într-un clip publicat chiar pe pagina de Instagram a modelului german.

Nu doar Heidi Klum s-a îmbrăcat în temă de gheață, pe covorul roșu, ci și câțiva dintre actorii care joacă în Avatar 2: Jordyn Woods, Halle Bailey, Zoe Saldaña sau Sigourney Weaver, 

Heidi Klum, investiție de 2 milioane de dolari

Invitată în emisiunea “The Ellen DeGeneres Show”, celebrul model german a dezvăluit că şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2 milioane de dolari, doar că unul valorează mai mult decât celălalt.

Ellen DeGeneres a insinuat că ar trebui să-şi asigure şi sânii, însă superba blondă i-a spus că acest lucru a fost făcut de un client, cu care colaborează.

A explicat şi de ce un picior este mai puţin valoros în asigurarea făcută. Totul se datorează unui incident din copilărie. Heidi Klum a căzut şi s-a rănit într-o bucată mare de sticlă. De aceea, are o cicatrice, motiv pentru care piciorul acela este mai slab cotat decât celălalt şi este atentă mereu să acopere cicatricea cu fond de ten, conform okmagazine.

Avatar, filmul finalului de an

„Avatar: Calea Apei” vine la 13 ani de la succesul uriaș pe care l-a înregistrat prima parte. Din distribuiție fac parte Sam Wortington, Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Edie Falco, Stephen Lang, Cliff Curtis, CCH Pounder și Brendan Cowell, dar adevăratul star al fimului îl reprezintă regia lui James Cameron.

Acțiune principală a filmului este misiunea lui Neytiri and Jake de a păzi Pandora de invazia umană, în timp ce își cresc copiii adolescenți.

În noul film „Avatar: Calea apei", personajele principale - războinica interpretată de Zoe Saldaña şi fostul puşcaş marin devenit și partenerul ei, Sam Worthington - sunt părinţii a 4 copii. Pelicula este printre cele mai scumpe realizate vreodată, cu un buget de 250 de milioane de dolari.

Primul Avatar rămâne filmul cu cele mai mari încasări din istorie. La mai bine de zece ani de la lansare, pelicula încă arată frumos. În parte, acest lucru se datorează tehnologiei avansate de captare a mișcărilor pe care Cameron a folosit-o pentru a reproduce fiecare mișcare a actorilor săi care interpretează personajele Na'vi.

Mult așteptata continuare Avatar 2 va putea fi vizionată în cinematografe începând din 16 decembrie.

image
image
image
image
image
image
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg
Irisha are sânii cât nasturii Sursa: Instagram
banner survivor png