Heidi Klum, în ipostaze cum doar soțul ei o vede! S-a pozat în lenjerie intimă

20 iunie 2024 14:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Heidi Klum (51 de ani) le-a arătat fanilor ei ipostaze în care o vede doar soțul tinerel, Tom Kaulitz (36 de ani). Modelul german a publicat pe Instagram imagini sexy cu ea în pat, în care apare foarte ciufulită, dar cu un bronz perfect.

Vedeta, îmbrăcată doar într-un set de lenjerie intimă de culoare albă, a fost pozată stând în genunchi. Fotografiile par a fi făcute de partenerul ei de viață, care a ținut să și comenteze pe rețelele sociale: „Bună dimineața, dragostea mea”.

Heidi, care deține o avere de 160 de milioane de dolari, s-a căsătorit cu chitaristul trupei Tokyo Hotel în 2019. Ea este mama a patru copii —doi băieți și o fată din mariajul cu celebrul muzician britanic Seal (61 de ani), Henry (18 ani), Johan Samuel (17 ani) și Lou (14 ani), și o altă fată, Leni (20 de ani), cu Flavio Briatore (73 de ani).

Heidi Klum mănâncă doar 900 de calorii pe zi?

Heidi Klum a stârnit controverse recent, după ce a spus că mănâncă doar 900 de calorii pe zi, anul trecut. Ea a fost intens criticată pentru acest lucru. Heidi cântărește 62 de kg și are o înălțime de 1,76 m, potrivit Daily Mail. Dieta ei implică în mare parte ouă fierte și supă. La acea vreme, dmiratorii ei i-au spus că, practic, le îndeamnă pe fetele tinere să se înfometeze, în speranța că vor arăta ca ea, și că acest regim alimentar nu are cum să fie sustenabil și sănătos.

Cu toate acestea, după ce fanii s-au supărat pe ea, Heidi Klum a dat înapoi și a spus că nu e adevărat că mănâncă doar 900 de calorii pe zi. Cu toate acestea, nu a dat mai multe detalii.

„Mă simt fericită cu cine sunt și cum sunt. Dacă nu aș fi, m-aș schimba. Port pantalonii pe care vreau să-i port și îmi trăiesc viața așa cum vreau. În tinerețe, trebuia să fiu disciplinată în ceea ce privește mâncarea. Acum, sunt deja obișnuită cu asta. Sunt atât de multe opțiuni, alege doar lucrurile potrivite pentru tine.”, a declarat Heidi pentru revista Red, în urmă cu patru ani.

Mai multe