Manechinele au făcut parada modei, la Festivalul de la Cannes 2024! Heidi Klum, cea mai decoltată

Ultima actualizare:

Covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2024, care se desfășoară în perioada 14-25 mai, s-a transformat în podium pentru cele mai cunoscute modele internaționale. Manechinele au făcut furori în ținute extravagante și s-au asigurat că sunt în centrul atenției, la prestigiosul eveniment de la Le Palais de Festivals.

Heidi Klum, într-o rochie albă și decoltată la Festivalul de la Cannes 2024
Heidi Klum a făcut furori la Cannes (Foto: Profimedia)

Heidi Klum, într-o rochie albă la Festivalul de Film de la Cannes

Heidi Klum (50 de ani) are grijă să fie în centrul atenției la orice eveniment participă! La fel s-a întâmplat și zilele trecute, la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de la Cannes. Manechinul german, care are o avere de 160 de milioane de dolari, a făcut senzație pe covorul roșu al galei Knights of Charity, într-o rochie albă cu un decolteu generos. Blondina a completat ansamblul cu o pereche de sandale albe.

Natasha Poly, ținută provocatoare pe covorul roșu

Natasha Poly, îmbrăcată într-o rochie asimetrică de culoare neagră, la Cannes 2024
Natasha Poly a optat pentru o ținută de la Mugler (Foto: Profimedia)

Natasha Poly (38 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și a pășit pe covorul roșu într-o ținută provocatoare, care i-a scos în evidență picioarele lungi și suple. Fotomodelul rus a purtat o rochie asimetrică de la Mugler, formată dintr-un body negru și o trenă din voal. Manechinul, care are o avere de 14 milioane de dolari, a accesorizat această ținută cu bijuterii argintii de la Bucheron, iar în picioare a optat pentru pantofi negri cu botul ascuțit.

Kate Alexeeva, într-o rochie aurie din lanțuri, la Cannes 2024
Kate Alexeeva a făcut senzație într-o rochiță de la Grete Henriette (Foto: GettyImages)

Kate Alexeeva (29 de ani) a ales să poarte o rochiță aurie extrem de scurtă, confecționată din lanțuri, semnată de casa de modă Grete Henriette. Modelul din Letonia a avut un accesoriu similar ținutei pe cap, iar în picioare a mizat pe o pereche de sandale aurii. Kate, care a fost desemnată Miss Letonia 2023, nu a purtat sutien la această ținută provocatoare, iar fotoreporterii francezi au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile.

Chantal Monaghan, într-o rochie verde, la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Chantal Monaghan a strălucit într-o ținută verde (Foto: GettyImages)

Chantal Monaghan (27 de ani) a fost prezentă la premiera filmului „Marcello Mio”, unde a purtat o rochie strălucitoare de culoare verde, cu un decolteu adânc. Ținuta fără mâneci a fost confecționată din voal și a avut sute de paiete aplicate, dar și o trenă lungă. Rochia i-a venit ca turnată modelului australian, care drept accesorii a purtat o pereche de cercei argintii și o brățară în formă de șarpe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
Andrei Versace  FOTO Facebook jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net