Lux și rafinament, la Festivalul de la Cannes! Iată care au fost cele mai frumoase ținute

Marți s-a dat startul celei de-a 77-a ediție a mult așteptatului Festival de Film de la Cannes. A fost „ploaie” de vedete pe covorul roșu de la Palais des Festivals, în prima zi a evenimentului. Divele au strălucit în rochii de gală care mai de care mai ravisante.

Heidi Klum a purtat o rochie roșie, la Cannes 2024

Heidi Klum, într-o rochie roșie la Cannes 2024
Heidi Klum a ales o rochie sexy, de la Saiid Kobeisy (Foto: Profimedia)

Heidi Klum (50 de ani) a făcut furori la premiera filmului „Le Deuxième Acte” („Al doilea act”). Fotomodelul de origine germană a optat pentru o rochie de prințesă cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență picioarele lungi. Ținuta de culoare vișinie, semnată de Saiid Kobeisy, a fost una dintre cele mai lăudate apariții de pe covorul roșu. Heidi, care se laudă cu o avere de 160 de milioane de dolari, și-a coafat părul în bucle lejere, iar drept accesorii a ales să poarte doar o pereche de cercei argintii.

Léa Seydoux, într-o rochie argintie la Cannes 2024
Léa Seydoux a făcut senzație într-o ținută Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Léa Seydoux (38 de ani) a strălucit, la propriu, într-o rochie argintie din paiete, de la Louis Vuitton. Ținuta „orbitoare” cu umeri lăsați i-a venit ca turnată, iar actrița franceză a asortat-o unei perechi de sandale argintii. La gât, superba blondă, care deține o avere de 8 milioane de dolari, a purtat un lanț Fossils din aur alb cu safir.

Tatiana Korsakova, într-o rochie verde la Cannes 2024
Tatiana Korsakova a purtat o rochie verde (Foto: Profimedia)

Tatiana Korsakova (42 de ani) a captivat atenția tuturor, atunci când a pășit pe covorul roșu de la Cannes. Actrița de origine rusă a optat pentru o rochie de culoare verde, din catifea, care i-a evidențiat silueta fără cusur. Tatiana și-a prins părul blond într-un coc, iar ansamblul a fost completat de bijuterii cu diamante verzi și albastre, dar și de un machiaj clasic care a amintit de epoca de aur a Hollywoodului – tuș negru dramatic la ochi și un ruj roșu-aprins.

Helena Christensen a fost cea mai decoltată

Helena Christensen, într-o rochie albă la Cannes 2024
Helena Christensen a ales o ținută albă (Foto: Profimedia)

Helena Christensen (55 de ani) a arătat precum o mireasă, la Festivalul de Film de la Cannes. Fostul supermodel de origine daneză, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a ales să poarte o rochie albă și vaporoasă, cu un decolteu amețitor. Ținuta elegantă a fost completată de bijuterii de lux din noua colecție Pomellato – un lanț din aur alb cu 2.000 de diamante cu o piatră centrală de culoare verde și cercei asortați.

Paola Turani, într-o rochie neagră la Cannes 2024
Paola Turani a purtat o rochie de la Rahul Mishra (Foto: Profimedia)

Paola Turani (36 de ani) a mizat pe culoarea neagră, pentru acest eveniment prestigios. Vedeta de origine italiană a întors toate privirile, într-o rochie transparentă fără bretele, de la Rahul Mishra. Ținuta cu strasuri aplicate i-a lăsat la vedere picioarele lungi. Bruneta a completat ansamblul elegant cu o pereche de sandale negre, iar drept bijuterii a ales un lanț și cercei argintii cu diamante.

Elena Lenina, îmbrăcată ca la circ

Elena Lenina, într-o rochie roz pe covorul roșu de la Cannes 2024
Elena Lenina a fost o apariție excentrică (Foto: Profimedia)

Rusoaica Elena Lenina (45 de ani) a făcut notă discordantă și a șocat pe toată lumea cu ținuta ei țipătoare și coafura uriașă. Cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, blondina nu s-a lăsat mai prejos nici la Festivalul de Film de la Cannes.

Ea și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie de culoare roz-aprins, cu petale ce par că înfloresc în partea de sus. Însă, coafura sa a fost cea care le-a întrecut pe toate, arătând ca o adevărată operă de artă. Mulți dintre fani s-au întrebat ce semnifică, unii spunând că cel mai probabil este o floare, alții notând cât de mult seamănă cu o trompetă.

Câinele Messi a fost vedeta serii

Câinele Messi pe covorul roșu de la Cannes 2024
Messi a jucat în „Anatomia unei prăbușiri” (Foto: Profimedia)

Câinele Messi, care a jucat în filmul  „Anatomia unei prăbușiri”, a fost prima vedetă care a ajuns pe covorul roșu, la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Cățelul din rasa border-collie a stat cuminte la pozat și a făcut senzație atunci când s-a ridicat în două lăbuțe și a salutat mulțimea prezentă la eveniment.

Timp de aproximativ 20 de minute, Messi a fost în centrul atenției. S-a tăvălit pe covorul roșu, a patrulat printre vedete și fotografi și a fost mângâiat de toată lumea. „Anatomia unei prăbușiri” a câștigat anul trecut Palme d’Or, cel mai mare premiu de la Cannes, iar Messi, care l-a jucat pe Snoop, a primit un premiu creat special pentru el de jurnaliști – Cel mai bun câine al festivalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
tamayo perry (2) jpg
banner cupluri vedete png
banner babs png
andreea banica (1) jpg
stefan floroaica sanziana negru instagram jpg
banner rica raducanu png
tj miles si iubita jpg
Costi Ioniță și Jason Derulo s-au întâlnit în Dubai
image
actualitate.net
image
actualitate.net