Incest sau nu? Ricky Martin, acuzat și de violență domestică, neagă relațiile sexuale cu nepotul lui

16 iulie 2022 11:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Solistul Ricky Martin a fost acuzat de propriul nepot de presupusă violență domestică. Potrivit documentelor judecătorești, starul pop ar putea primi o pedeapsă de 50 de ani în spatele gratiilor. Dennis Yadiel Sanchez (21 ani) este acuzatorul lui Ricky Martin în cazul din Puerto Rico, aspect ce implică incestul.

Fratele lui Ricky, Eric, a dezvăluit că Sanchez este presupusa victimă a artistului de talie internațională care urmează să se prezinte în sala de judecată pe data de 21 iulie. Legea portoricano prevede pedepse aspre pentru crimele sexuale, mai ales dacă victima și acuzatorul sunt rude, însă nu se știe cu exactitate ce riscă să pățească Ricky Martin.

S-ar putea să te intereseze și: Ricky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Site-ul de știri Marca, din Spania, a anunțat că artistul ar putea primi o pedeapsă de până la 50 de ani de închisoare, dacă este găsit vinovat. Unul dintre avocații săi infirmă acuzațiile și le numește „neadevărate” și „dezgustătoare”. Jurnaliștii spanioli relevă faptul că Sanchez ar fi pus punct relației cu unchiul său, legătură care ar fi durat aproximativ 7 luni. Ricky Martin nu ar fi acceptat situația și a continuat să încerce să ia legătura cu nepotul său.

Ricky Martin și-ar fi abuzat sexual nepotul. Artistul neagă acuzațiile

„Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – și nu va fi niciodată – implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său”, a precizat avocatul. Acuzațiile de violență domestică au început să facă valuri încă de la începutul acestei luni, iar identitatea victimei a fost necunoscută până acum. Dennis Yadiel Sanchez a primit un ordin temporar de restricție impotriva cântărețului, câștigător la Emmy.

„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate”, au spus reprezentanții lui Ricky într-o declarație pentru People. „Suntem foarte încrezători că atunci când faptele adevărate vor ieși la lumină, clientul nostru, Ricky Martin, va fi pe deplin achitat.”

Ți-am mai pregătit și: Cum şi-a dat seama Ricky Martin că iubeşte bărbaţii. Prima dată s-a îndrăgostit de o legendă de la Hollywood

Și Ricky Martin a făcut o declarație, pe contul său de Twitter, unde a precizat că situația este fabricată: „Ordinul de protecție emis împotriva mea se bazează pe acuzații complet false, așa că voi răspunde prin procesul judiciar prin faptele și demnitatea care mă caracterizează. Dat fiind faptul că este o chestiune juridică aflată în curs de desfășurare, nu pot face declarații detaliate în acest moment. Sunt recunoscător pentru nenumăratele mesaje de solidaritate și le primesc cu inima deschisă”.

Ricky este cel mai premiat artist latin masculin, cu peste 200 de premii, inclusiv două Grammy, cinci Latin Grammy, cinci MTV Video Music Awards și trei Billboard Music Awards. De asemenea, a primit o nominalizare la Emmy pentru rolurile jucate și a primit, în 2007, o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe