Jenna Dewan, mândră de burtica de gravidă! S-a pozat în costum de baie

5 iunie 2024 13:51   Vedete internaționale

Jenna Dewan (43 de ani) este mai fericită ca niciodată de când a divorțat de Channing Tatum (44 de ani). De câțiva ani, actrița este într-o relație cu Steve Kazee (48 de ani), iar cei doi așteaptă acum al doilea copil împreună.

Recent, Jenna s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie roșu, mândră de burta de graviduță pe care o are. „A început deja vara!”, a scris Dewan în dreptul fotografiei. Vedeta de la Hollywood, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, mai are doi copii, Everly (11 ani) – cu fostul ei soț, și Callum (4 ani) cu actualul ei logodnic.

Deși în prezent se pregătește de venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Dewan este, de asemenea, implicată într-o luptă juridică în ceea ce privește câștigurile lui Channing Tatum din franciza „Magic Mike”, relatează tabloidul britanic the Daily Mail.

Jenna Dewan, în proces cu Channing Tatum

Actorii s-au inclus unul pe celălalt pe o „listă preliminară de martori” pentru un viitor proces cu privire la această chestiune, conform revistei People. O reprezentantă a actriței a declarat pentru presă că ea „caută doar o soluționare echitabilă a bunurilor comune, în conformitate cu legea statului California”. Cu toate acestea, o sursă apropiată de Channing Tatum a susținut că motivul pentru care procesul „a fost prelungit este că acțiunile și afirmațiile Jennei se contrazic continuu”: „Spune că dorește o înțelegere echitabilă, dar ignoră toată munca de după separare pe care Channing și partenerii săi au făcut-o pentru a îmbunătăți Magic Mike. Ea continuă să blocheze negocierile, dar spune că vrea să rezolve asta.

Conform apropiaților, Jenna Dewan vrea să finalizeze această bătălie legală cu fostul soț, înainte de a se căsători cu Steve Kazee: „Ea a trecut în mod clar mai departe și și-ar dori ca toate ușile să se închidă. Nu prelungește asta pentru că vrea sau pentru că este lacomă”.

Mai multe