Kanye West divorțează de Bianca Censori, după nici doi ani de mariaj! Care e motivul despărțirii

8 octombrie 2024 14:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a rupt lanțul de iubire! După nici doi ani de mariaj, Kanye West (47 de ani) și Bianca Censori (29 de ani) au hotărât să divorțeze. Conform publicației americane TMZ, cei doi „s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni”.

Rapperul, cunoscut și după numele de scenă Ye, le-a spus prietenilor că nu mai vrea să trăiască alături de modelul și arhitectul australian și că e gata să semneze actele de divorț.

Kanye West s-a dus în Japonia, după despărțirea de Bianca Censori

În prezent, Kanye, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, se află în Tokyo, acolo unde dorește să stea singur pentru o perioadă. Bianca Censori a plecat în țara ei natală, Australia, pentru a fi alături de familia ei.

Relația lor a început când Ye a făcut aluzie la o poveste de dragoste cu Bianca, lansând piesa sa Censori Overload în urmă cu doi ani. De la nunta lor, controversatul cuplu a tot apărut în tabloidele internaționale, în timp ce s-a plimbat prin jurul lumii, Bianca șocându-și fanii cu alegerile ei vestimentare.

Familia Biancăi Censori, de vină pentru despărțire?

Nu se știe ce a dus la încheierea acestui mariaj. Recent, prietenii Biancăi au declarat în presa internațională că soțul ei o controlează și că o obligă să poarte haine sumare, ori de câte ori iese în public. Conform unor surse apropiate, picătura care a umplut paharul în relația lor aparent tensionată a venit atunci când familia Biancai a venit în vizită în Los Angeles.

După ce a petrecut timp cu cuplul, familia Biancăi ar fi încercat să o influențeze, spunându-i că West nu se comportă frumos cu ea și că încearcă să o controleze.

Kanye West a mai fost căsătorit anterior cu Kim Kardashian (43 de ani), alături de care are patru copii: North (11 ani), Saint (8 ani), Chicago (6 ani) și Psalm (5 ani).

Mai multe